En kväll sprängfylld av braiga brudar

(Foto: Frank Nordenberg)

I måndags brakade ju Årets Mama-galan loss, tänkte att ni skulle få en liten inblick i hur det var. Det var GÖTTIGT, vill jag lova!

Jag såg ju ut såhär, i min snajdiga planetklänning från Stylein. Glöm inte bort att att ni kan buda på den på Tradera. De som vinner budgivningen får ju inte bara klänningen – utan även vetskapen om att den hjälpt ett litet barn.💞

Det var först mingel, sen sittande middag på flådiga Oaxen på Djurgården. Sjukt smarrig mat, med andra ord.

Middagen inleddes med denna 13-åriga ballerina som var så SABLA DUKTIG! GRL PWR deluxe.

Sen fortsatte det i samma anda, med ett sjukt svängigt framträdande av artisten Maxida Märak. Sån pondus denna brutta har alltså!

Stämningen var på topp, och jag hade SÅ grymma ladies vid mitt bord.

Fina Frida, till exempel. Eller FF, som jag kallar henne. Står ju såklart för Frida Fahrman (alliterationer är ju alltid skojsigt) men inser nu att det lika gärna kan stå för Fina Frida. Eller Fräsiga Frida. Eller Fantastiska Frida. Allt stämmer, hon är en rackarns fin mänska den dära FF.

Nämen! Yours truly. 👋🏻 Himla happy clappy, som synes. Det var ett rackarns bra bord som sagt.

Jag satt bredvid Maggie

…som kammade hem priset i kategorin Årets Nykläckta Mama och blev såhär glad!

För förutom att äta gott, prata om spännande saker med spännande brudar och SKRATTA, så var det ju ett helt gäng med priser som delades ut också, till en massa inspirerande kvinnor.

Mamas chefredaktör Lollo gjorde ett grymt jobb på scen, tillsammans med…

…Jenny Strömstedt som ni ju vet sen tidigare är en av mina IDOLER. Så bra mänska alltså. Det blev både skratt och gråt på scenen, många kategorier var ju så viktiga, historierna så gripande.

Jag satt ju i juryn som utsåg de nominerade till priset för Årets Inspiratörsmama. I den kategorin vann Ditte Svanfeldt, så fint!❤️ Riktigt MAMA PWR.

Och på tal om MAMA PWR, så var det SÅ många inspirerande brudar på galan. Politiska mamas…

…skådespelande mamas…

…artistmamas (satt för övrigt vid Petra vid middagen, SÅ göllig!)…

…sportmamas…

…debattmamas…

…och mediamamas såklart! En härlig mix av powerbrudar!⚡️

Efter middagen var det dags för gottebord…

…som bland annat innehöll snippcakes!😍

Dessa ville såklart ALLA fota.

En hel del selfies blev det såklart också. Här har ni moi med Jessica och Angelica Lagergren.

Detta kan nog vara en av de fulaste bilder jag sett på mig själv NÅGONSIN, men jag bjuder på det. Försöker bli bättre på att lägga upp bilder på mig själv som jag inte är supernöjd med. Dels för att visa er att jag inte alltid ser så himla snajsig ut, men också för att vänja mig själv vid att…jag inte alltid ser så himla snajsig ut ha ha.

TACK tidningen mama, och tack alla andra inblandade för en magisk kväll som verkligen gick i MAMA PWR:ns tecken!👊🏻✨

SparaSpara

 1. (Jag vet inte om min kommentar registrerades eller inte, så jag provar skriva igen för säkerhets skull) Alltså Vanja – jag tycker du är ursnajdig på den bilden, precis som på alla andra bilder! Alltid lika snygg och fräsch!! Men förstår samtidigt precis vad du menar, jag försöker bli bättre på det jag med 🙂 Verkar som det var en helt fantastisk gala!! KRAM!

 2. Haha, alltså jag tycker verkligen du är SÅÅÅ snajdig på den bilden! Ursnygg, som på alla andra bilder! Såg ut som en så himla härlig gala förresten!

  1. Nääääääääeeeeeej, men TACK! Det var ju rackarns snällt alltså. Ha ha! Och JA! Galan var GALET mysig för att vara lite putslustig. Hoppas allt är bra med er, du måste ha det finaste mammakontot EVER? Såklart. PUSS!

 3. Emmi skriver:

  Pretty pleeeeeaase, be de på Mama göra om sin layout och speciellt teknik/anpassning till mobil. Det finns såååå många fina och snyggt designade bloggar, din var så fin innan! Mama har ganska länge haft detta issue…. du borde bli del av deras designteam!! 🤗 även tekniken strular otroligt ofta så man orkar liksom inte läsa Mama-bloggar tyvärr.

  1. Håller med om att den här bloggen inte är lika fin som den på Metro i designen, men det gäller ffa när man läser via datorn tycker jag. I mobilen ser de i princip likadana ut för mig. Har iPhone 6s, kan det bero på vilken enhet man har kanske? Att tekniken strulat kanske beror på att de gjort om hela sin sajt nyligen, men den ska vara up and running utan problem nu så det borde inte vara nåt tekniskt strul. LOVA att hojta om bloggen bökar så att jag kan meddela tekniken asap, please? KRAM!

  1. Louise skriver:

   Håller med! Så sjukt mycket annonser inne i inläggen som stör när man läser 🙁

   1. Jag håller också med! På Metro ändrade de dock någon vecka innan jag lämnade, så att en annons helt plötsligt var inklämd i inlägget. Här är det två stycken, störigt som sjutton tycker jag med. Ska framföra detta så kanske det går att ändra? TACK för att du tycker till!

 4. Jessica skriver:

  Hej! Ville bara uppmärksamma dig på att Bloglovin inte visar bilderna i dina inlägg (iaf hos mig). Måste klicka mig in på själva blogginlägget för att se dem. 🙁 Sedan du flyttade bloggen. Använder iPhone 6S med senaste IOS.

  1. OH NO! Verkar som att flera av er har kämpigt med Bloglovin, det måste jag kirra! TACK för att du larmar!

 5. Lisa skriver:

  Din blogg är så bra!!! Älskar att läsa den, tack Vanja.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..