Äntligen lanseringsdags för Monyay Club!

 Inlägget innehåller reklam för Monyay Club

Yaaaaayyy! ÄNTLIGEN händer det som jag och Jossan har längtat efter SÅ länge – i dag lanserar vi vårt egna varumärke Monyay Club! 🎉

Sen vi började podda tillsammans kände vi ganska snabbt att vi ville ta fram produkter ihop. Och eftersom vi begåvats med någon slags tvillinghjärna var det redan från början självklart VAD vi ville skapa.

Det dröjde dock tills för ungefär ett halvår sen tills vi kunde göra verklighet av våra idéer. Och nu är lanseringsdagen äntligen här!😍

Och vad ÄR DET DÅ som vi har kokat ihop? Jo, kikar ni lite närmre på bilderna ovan kan ni nog luska ut det tror jag…

…för YES! Som ni vet ÄLSKAR vi att glittra till vår vardag (varför ska en måndag vara tråkigare än en fredag liksom?🍭), och självklart har vi därför tagit fram grejer som gör precis just det – glittrar till vardagen.

Precis som att vi tycker att livet blir härligare av att dricka morgonkaffet ur en fin kopp, så vill vi givetvis glädjepimpa allt annat omkring oss. Ska man ha ett block kan det lika gärna vara ett HÄRLIGT block, ska man ha en dator/mobil så ska man bli GLAD av att se den.

Eftersom vi väldigt ofta får frågor om just precis sånt här (var köper vi våra fina block, var hittar vi de stickers vi klistrar på våra datorer och mobiler?), så tänkte vi att: ”Det är ju lika bra att vi gör egna, så att de dessutom blir precis som VI vill ha dem!”.👯

Sagt och gjort – här är nu våra älskade produkter, som vi är så galet stolta över. Blocken finns i tre varianter (alla med randiga blad inuti), och samtliga har något av våra slagord på framsidan:

”Make It Work”

”Dream Big”

”Fuck It”

Förutom att de är URGULLIGA och ger garanterad vardagsglädje på kontoret/i plugget/hemma påminner de också om sånt som vi tycker är viktigt. Att ha daily reminders omkring sig är som att affirmera – inte att underskatta!

Våra stickerskartor består av 22 stycken TOKFINA klistermärken som man kan pimpa alltifrån sin dator, sin kaffemugg, sin spegel, sitt doftljus, sin mobil, sin kalender med – bara fantasin sätter gränser egentligen. Allt blir härligare med fina stickers!🌈

Och HUR coolt är det inte att det är en av er blogoliner som designat alla produkter?! GRYMMA Elin! Vilka talanger det finns här i el bloggos bloggosfär alltså.

Att vi döpte varumärket till Monyay Club grundar sig helt enkelt i vår livsfilosofi att ALLA dagar ska vara härliga dagar, och att man alltid ska försöka göra det mesta och det bästa av sin vardag.

Alla känner ju till begreppet ”Friyay” – men enligt vårt sätt att se det borde måndagar också få vara en yay-dag! Precis som tisdagar, onsdagar, torsdagar osv.✨

Eftersom både jag och Jossan älskar det vi jobbar med är måndagar för oss en minst lika härlig dag som fredagar. Dessutom spelar vi in poddisen då, så måndagar har blivit lite av en favoritdag för oss.💘

Att vi la till ”Club” i namnet beror på att vi just ser Monyay Club som en klubb för alla oss som vill glittra till sin vardag. Det är en klubb för oss som vill ha fler yay-dagar, som vill sätta glitterkant på livet och som vill peppa varandra att skapa den härligaste möjliga vardagen som FINNS – för det förtjänar vi alla.🙌🏻

Pssst! Följ Monyay Club på Instagram här, för extra pepp och glitter i ditt flöde!✨

Vi hoppas INNERLIGT att ni tycker lika mycket om Monyay Club, dess innebörd och dess produkter som vi gör. För oss är det här bara början, och vi hoppas kunna utöka sortimentet med många, många fler saker att glittra till såväl er som vår vardag med i framtiden.💝

Självklart vill vi bjussa på ett härligt lanseringserbjudande, så om ni anger koden happymonyay i kassan får ni 15% rabatt på allt i shoppen tom onsdag, wooohooooo!🎉 JOIN THE CLUB!

Shoppa Monyay Club här!

 

SparaSpara

 1. Yay!!!! Är så otroligt taggad!!!! Ska köpa dessa ursnygga grejer direkt när jag har råd!!! Kan knappt vänta!! 💞💞💖

 2. E skriver:

  Älskarrrr! Satt på riktigt idag och letade efter ROLIGA block och kalendrar tills jag snart ska börja jobba efter en lång föräldraledighet. Det här var ju som gjort för mig! Kan man få önska lite roliga kalendrar? Med fint yttre och innehåll? (Tänker typ i stil med ban.do)

  1. Åååå men SÅ UNDERBART att höra! Tack för ASGRYM pepp! Och vi vill absoluuuuut göra kalendrar, det är ganska komplicerat dock så det får bli en senare produkt. Men vi hoppas kunna få ut en till 2019. Kul att du e pepppp! KRAM!

 3. Signe skriver:

  Wow vilka urgulliga grejer!! Ni är så inspirerande!<3

 4. Johanna skriver:

  Jippieyayjeee!! ☆☆☆☆

 5. Åååh produkterna är såååå fina!!! Jag ÄLSKAR klistermärkena och ska verkligen pimpa min dator med dom!✨🌻💘🦄 GRATTIS och va grymma ni är!!!!🌟🌟🌟

  1. Åååååå vad kul att du gillar sötnöt! Och LOVA att lägga upp en bild på #MonyayClub så att vi får se hur din fina dator blir! PUSS!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..