I annonssamarbete med RYNKEBY

Bästa knepet för att behålla energin på eftermiddagen

I samarbete med Rynkeby

 

SKÅL! …är något som inte sägs så ofta på Drömmis, med tanke på att varken jag eller Jossan dricker alkohol. Men nu har vi hittat något som vi faktiskt VILL skåla i, och som dessutom är en sjukt bra ersättare till allt det godis vi annars sätter i oss på kontoret på eftermiddagarna. Nämligen…

…denna fantastiska flaska! Det är en ingefärs- och gurkmejablandning som man tar i shotform. Varje flaska räcker till ungefär 12 shots, och kostar runt 35 pix. Det blir låååångt mycket billigare än att kuta ut till närmaste juicebar och köpa något liknande.

Många gillar ju att börja sin dag med en shot som liksom får igång systemet, men jag tycker det funkar minst lika bra att shotta loss på eftermiddagen. Ni vet runt klockan tre; när energin börjar sina och man kommer på sig själv med att fantisera om bullar, gotte – ja, allt som blixtsnabbt kan plocka upp en från trötthetens söliga träsk.

Men då kan jag tipsa om det här istället, som ett härligt alternativ. För en shot piggar verkligen upp, det är RIV i den här rackaren vill jag lova.

Ingefära och gurkmeja är ju dessutom en så himla fiffig kombo. Ingefäran är fullproppad med antioxidanter, och gurkmejan är antiinflammatorisk. Bland mycket annat. En redig hälsoinjektion med energi, vitaminer och antioxidanter alltså. Självklart helt utan tillsatt socker.

Vi bjussade såklart Jossans praktikant Nattis på eftermiddagshots också.

Självklart kan man mixa sina egna shots, men för oss som inte kommer oss för att pyssla med sånt (eller helt enkelt inte har tid) är Rynkebys varianter ett grymt alternativ. Dessutom väldigt prisvärt som sagt.

Flaskorna hittas i välsorterade matbutiker, och det finns även en som är gjord på superbären aronia, acai och acerola. Perfekt att ha hemma – eller på kontoret när man behöver en pick-me-up.

Skål från Drömmis och vår nya, goda eftermiddagsvana!

Och sist men inte minst – jag har fått möjligheten att bjuda 10 av mina läsare på Rynkeby Shots (de håller två veckor i kylskåp efter man öppnat annars kan flaskorna stå i skafferiet länge). Vill du ha lite shots hemskickat till dig? Det enda du behöver göra är att i kommentarsfältet nedan i en kort mening berätta – Vad skulle du vilja skaffa för ny god vana i vinter?

 1. Katja S skriver:

  Med fyra barn i familjen blir det flera förkylningar . Min nya goda vana är att vitamin-boosta mig. Genom att ta en multivitamintablett, äta flera citrusfrukter, dricka mer juicer. Och ta shots såklart. T ex Ingefärashots eller andra shots beroende på vad jag har i skafferiet. Att ta hand om min kropp och mitt immunförsvar var enklare än jag trodde

 2. Flisan skriver:

  Min nya goda vana skulle vara att komma upp ur sängen i tid på morgonen och komma ikapp min kom-i-håg-lista och få fart i mitt företag som legat och sovit allt för länge nu…

 3. stina skriver:

  Min nya vana i höst har blivit att gå minst 10 000 steg varje dag, nu har jag gjort det i snart två månader, men dippar varje em på jobbet och då förstörs ju den goda vanan av en bulle eller två, så skulle absolut behöva en uppiggande shot.

 4. Madde skriver:

  Jag tänkte satsa på två vanor
  1. Dricka mer vatten
  2. Försöka, verkligen försöka att skära ner på sockret! Alltså vilken kamp!
  Men där kan kanske shotten hjälpa mig med att bli av med mitt beroende!
  ❤️❤️❤️

 5. Stina skriver:

  Min nya vana har blivit att jag ska gå minst 10 000 steg varje dag och det har jag gjort i snart 2 mån, men em känns de alltid som ni beskrev man dippar och blir sugen på bulle, så skulle verkligen behöva en shot.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..