ANNONS

Bölar lite över ett ickeproblem bara

/

Ehhhh…okej. ”Varför i hela sjuttsingens lägger hon upp en bild där hon RAKAR BENEN?!”…undrar säkert en del av er nu. Och well, det är för att jag är smått frustrerad över en grej – och givetvis tar jag till mitt terapiverktyg numero 1 – el bloggo!

Det allra mesta med att vara på smällen är SKITKUL – men inte allt. I augusti skrev jag ju ett ystert glatt inlägg om att jag ÄNTLIGEN tagit mig för att lasra bort håret på de ställen där jag efter snart 30 års vaxande å rakande kommit fram till att jag ALDRIG VILL HA HÅR IGEN I HELA MITT LIV.

Jag var glad som en lax och såg fram emot ett hår- och HASSLE-fritt liv lagom till sommaren 2018. Men NEPP! Så blir det icke.

När man är gravid får man nämligen inte göra laserbehandlingar, inte när man ammar heller. Så jag får snällt vänta TYP ETT ÅR TILL, tills jag kan sätta igång med lasrandet igen. Hann bara göra en enda laserbehandling (och det krävs omkring 6 st), så även om hårväxten är något mindre, så krävs det fortfarande detta KONSTANTA rakande å trixande. 😫

Och eftersom det ska gå ca 8 veckor mellan varje behandling, så får jag nog räkna med att jag kaaaanske kan vara hårfri till sommaren 2019.

Ett lyxproblem, jag vet. Ett ICKEPROBLEM, jag vet. Men ändå. Man MÅSTE få tillåtas att böla en smula då och då. Även över lyxproblem, och även fast man är gravid.

Men men, har jag kirrat att rakavaxaepileragreja i 25 år, ska jag väl fixa det ett tag till. Men sommaren 2019 – då JÄKLAR!💪🏻⚡️

SparaSpara

6
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00