I annonssamarbete med POLARN O. PYRET

En magisk festkollektion och en riktig rackarns konfettibomb

 

I helgen fick jag och grodan hem en magisk festlåda från Polarn O. Pyret. Vi öppnade DIREKT. Såklart.

Lådan innehöll bland annat ballonger, en trollkarlshatt och en trollstav. MYCKET uppskattade leksaker.

Den innehöll också kläder från Polarn O. Pyrets jättefina festkollektion, som är skapad för julens alla festligheter.

Iggy ÄLSKADE den här isbjörnströjan vid första anblick, jag med. Så himla god!

Min lilla isbjörnstrollkarl.💘Trollstaven har han haft med sig ÖVERALLT sen den här lådöppningen. Att kunna trolla är ju liksom alltid rätt så fiffigt. Jag borde styra upp en jag med.

Lådan innehöll också en konfettibomb. Den var vääääldigt trög att få upp, och när jag äntligen lyckades vrida upp den sa det ”PAAAANGGGG!!!!”, och vi blev (som synes) rätt så rackarns livrädda. He he.

Konfettin var däremot superduperflådig, så vi spanade länge på alla små och stora stjärnor som singlade omkring i luften.

Eftersom det var tema Magisk Fest, så plockade vi fram lite festligt (och smarrigt!) pyssel.

Då blev det REJÄL feststämning, vill jag lova.

Ja, ni ser ju själva hur nöjd Mr Grod var.

När ett och ett halvt spett var uppmumsat kände sig Igster generös, och bestämde sig för att bjussa sina gossedjur på gottet. Både snutten och…

…kaninen fick smaka. På de här bilderna ser ni för övrigt Igsters övriga festoutfit. Tokfina chinos och härliga strumpor. Också från Polarns festkollektion. Den innehåller massa fint; härligt mönstrade tröjor och byxor, fina klänningar – och en fluga såklart!

Många av plaggen har dessutom deras ECO-märkning, pluspoäng för det tycker jag.

Och vet ni vad? Ni har chansen att vinna en festgarderob från Polarn O. Pyret, HUR lyxepyxigt? Tänk vad göttigt att få gå loss bland alla deras fina festplagg, perfa nu när jul å nyår börjar närma sig ju.

Slink in på min Inspirationstagram för att läsa mer, för att tävla – och för att VINNA såklart!

Lycka till nu hörrni!🎉

 

 1. Emma skriver:

  Hej. Jag är ingen person som läser bloggar men började läsa din nu när ni pausat med Youtube och jag behövde bli lite Vanjafierad när Instagram inte räcker.
  En fråga Ang p.o.p nya kollektion då jag vet att du är en av dom som vill att barn ska få vara barn och inte just flicka eller pojke. Dom har ju tidigare varit mer könsneutrala men nu verkar som mer uppdelade, vad tycker du om det?
  Kram @bellybeans

  1. Ha ha gulle, vad mysigt att du slunkit över hit en stund då. Angående kläderna så brukar jag inte bry mig så mycket om tjej å killavdelningarna som du vet utan har ju alltid handlat mycket till Iggy på ”tjejsidan” i butiken. Tycker det är grymt att PoP INTE har en uppdelning av sina plagg på tjej och kill (HURRA!) när man handlar online, men vad gäller designen så förstår jag att även de måste utveckla sina modeller utefter de trender som finns och vad kunderna efterfrågar. Och de har ju fortfarande kvar sina klassiska unisexplagg, så jag ser inget problem med att det finns ytterligare modeller att välja mellan som kund, så län ge unisexutbudet finns kvar.

 2. Agnes skriver:

  Hej Fina Vanja! Jag undrar hur det gick till när ni berättade för Iggy om syskonet i magen? Hur han reagera osv. Har du skrivit om det i el bloggo? ✨✨

  1. Har inte skrivit om det än, kommer snart i el bloggo! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..