Jag å mina lyxproblem

 

Jag har ju tidigare besvärat er med mina lyx- och ickeproblem, och nu kära blogoliner – så är det dags igen.

Vad har hänt den här gången då, undrar ni? Har min foundation smält? Mina silverringar blivit för små?

Nej – MIN FRISÖR HAR LÄMNAT LANDET!

Det kan ju tyckas vara en struntsak, men när man efter 30 års letande ÄNTLIGEN funnit sin perfect match på frisörfronten (magiska Maggie på Moc) så ÄR det besvärligt att nu behöva börja letandet igen.

Jag hade ett par fantastiska år där, med perfekta klippningar, grymma färgningar och alldeles LAGOM med snickesnack, men nu drar hon till Costa Rica på obestämd tid. Underbart för henne såklart (jag har redan gett henne mina bästa tips), men LYXPROBLEMJOBBIGT för mig, som nu måste hitta en ny bästis på hårfronten.

Jossan har en grym frisör, det vet jag. Men hon är liksom jag preggofierad och kommer inte jobba länge till innan hon går på föräldraledighet (AVSKYR för övrigt att det heter föräldra”ledighet” förresten, NÄR ska vi uppdatera den termen till typ ”föräldraJOBB” eller ”föräldraINSATS”?).

Så – fina blogoliner. Har ni några tips? Det får gärna vara någon begåvad mänska som återfinns på Södermalm, men såklart funkar även andra stadsdelar. Ge mig era bästa förslag om ni har några, please!

Nu ska jag svida om och sticka ut på AW med mina gamla glammisar, ska bli sjukt mysigt! Hoppas ni får en härlig kväll, så hörs vi igen i morgon. Och lova att bomba kommentarsfältet med förträffliga frisörtips tills dess, ok?

SparaSpara

 1. Tipsar också om Mikaela på House of Egoista, så himla fint och trevligt ställe och supermysig och grymt duktig person!

 2. emelie skriver:

  Patric på filosofie vid tjärhovsplan är GRYM, går alltid därifrån glad och nöjd!! :)) Rekommenderar honom varmt<33

 3. Sofie skriver:

  Angelica på creative headz Götgatan! Hon lämnade Odenplan där jag går men kommer definitivt ta mig till söder för att gå till henne när det är dags igen!

 4. Anna skriver:

  Maggie på Noirsthlm klipper i världsklass! Bäst på alla hår! Du kommer absolut inte bli besviken

 5. Elin skriver:

  Mitt bästa tips är Pierre på Salong Small!! Han är magiskt duktig!! 😀 Slå en pling dit vettja <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..