I dag får vi veta om vi väntar en liten brutta eller snubbe!

 

I dag är dagen D… Nämligen dagen då vi FÅR REDA PÅ OM BASILIKA ÄR EN LITEN BRUTTA ELLER SNUBBE! Gaaaaaahhhhh!🙈

I eftermiddag har vi nämligen tid för ultraljud, och när vi fått svar på vad det är för ett litet pyre i magen ska vi även gå in och dubbelkolla på länken vi fick vid NIPT-testet, så att vi vet 100%.

Ni vet ju alla vid det här laget att jag hoppas på en liten brutta. Jag har inga problem att säga det, och jag tycker att det är något man MÅSTE få vara öppen med. Det är ju inte direkt så att en pojke kommer bli mindre älskad eller vara mindre välkommen i familjen – det handlar bara om att om det nu FINNS två kön att uppleva och jag har turen att lyckas få vara med om två kids – ja men då är det väl inte så märkligt att jag vill få en chans att uppleva båda? Hade det funnits tre kön och jag hade fått tre barn hade jag resonerat likadant och velat ha ett av varje.

Jag har heller inget dåligt samvete alls över att en eventuell pojke ska läsa det här inlägget om 15 år och se att hans mamma önskade en sig en flicka. Jag är 100% säker på att jag under hans uppväxt gjort honom alldeles förträffligt trygg i att han är den mest fantastiska varelse som berikat vår familj, och känner mig inte ett dugg orolig över att ett blogginlägg på något vis kommer rucka på den kärlek och trygghet vi som familj byggt upp under hela hans uppväxt.

Och vad Basilika nu än är – så vet jag SÅKLART att hen kommer vara den mest perfekta lilla mänska NÅGONSIN att joina vår familj.💝

Men varför vill vi ta reda på könet alls, vet jag att en del av er undrar? Dels känner vi att själva upplevelsen att få barn i sig är en sån galet stor grej, att det liksom inte kommer lägga till något att få en extra överraskning i vilket kön kiddot har när det kommer ut. Det känns lite som kaka på kaka på grädde på moset på löken på laxen, typ. Det kommer varken göra från eller till.

En annan sak är att jag tycker det är mycket lättare att knyta an och engagera mig i pyret om jag åtminstone har koll på vad det är för kön.

Det tredje är att eftersom jag den här gången faktiskt verkligen önskar en flicka, så VET jag att min första reaktion (om det visar sig att det är en pojke) kommer vara en smula besvikelse. YES I KNOW – det kanske låter hårt i vissa öron, men så ÄR det bara.

Och den lilla besvikelsen vill jag INTE uppleva i förlossningssalen, de första minutrarna med mitt nya, goda, fina lilla barn. Nej, då tar jag hellre den i morgon, och sen har jag gott om tid att ställa om och ställa in mig på att världens godaste lillebror ska joina familjen.

Vad tror ni att det är för nåt därinne? En av er tipsade mig om den här (obs obs totalt ovetenskapliga😜) kinesiska kalendern som hade stämt på alla hennes tre barn vad gällde att förutspå barnets kön. Enligt den väntar vi en brutta.

En kompis hävdar att om man får sitt BF bakåtflyttat när man gör sitt första ultraljud får man en tjej, får man det framflyttat får man en kille. Det hade stämt på hennes tre kiddos, och enligt det väntar vi också en brutta.

Vi har inte roat oss med några andra ”test” 😂, men visst är det kul att prova runt lite bland alla de här ”metoderna”.

Kan inte ni gissa om ni tror att det är en tjej eller kille därinne, så ser vi om majoriteten av er gissar rätt eller fel?💞I morgon kommer GIVETVIS ett inlägg med svaret!💥

SparaSpara

 1. Amanda skriver:

  Finaste Vanja!! Har följt dig sedan gravid vecka för vecka- tiden och älskar hur mycket du ger av dig själv och hur mycket du och din familj bjussar på. Är dålig på att kommentera men följer dig såklart slaviskt överallt. Ville bara ge lite kärlek till dig nu och säga grattis till basilika <3 (Är förresten en galen lakrits person så önskar såklart ett inlägg om din gottepåse och vad dunklare för gottit). Kram!!

  1. Ååå men tack finis! Och kan absolut göra ett inlägg om min godaste gottepåse. 😘😘😘

 2. Lena skriver:

  Tycker du får oförtjänt mycket skit Vanja. Så glad för dig, din familj, din graviditet och kommande lilla Flicka. Pinsamt att folk blir sura över att dom måste gå in och titta massa gånger. Sluta följ då. Eller läser in mellan raderna. Blir besvikna. Som att du skulle va nån perfekt robot som inte kan ha tekniskt strul eller alltid ska uttrycka dig 100% pk. Vissa personer har så jäkla höga krav på er ”influensers” och jag tycker de e sjukt orättvist. Jag gillar dig supermycket och tycker både du, din lilla familj & Jossan e skitgrymma. Hoppas alla pos kommentarer väger upp dom neg!
  Kram

 3. Bea skriver:

  Vanja! Du gör mig galen! Har uppdaterat sidan hela dagen! Jag sprängs av nyfikenhet! Tror att det blir en pojke men hoppas för din skull en flicka ❤️ lyckos mig som har en av varje! Det blir bra hur som helst xxxx

 4. Emelie skriver:

  Herregud förstår om du tappar lusten att berätta när vissa blir så himla neggo. Ni berättar väl när det passar oavsett vad som sagts tidigare 😛 Självklart är jag också väääldigt nyfiken men herregud hela min värld kretsar inte kring det så ta ni den tid ni behöver 💙💚💛

  1. TACK gulle! Har haft en galet stressig dag och nu krånglar tekniken när jag ska publicera gaaaaaahhh! Tack för förståelse. PUSS!

   1. Emelie2 skriver:

    Håller med den andra Emelie. Strunta i de negativa kommentarerna. 🤛🏻🤛🏻💪🏼💪🏼Grattis till nya familjemedlemmen!🧒🏾👧🏼👦🏻 Vilket kön som än ploppar ut💜💜

 5. H.A skriver:

  alltså såååå jobbigt att du sa att du skulle blogga idag och nu är klockan åtta och jag har varit här inne ca HUNDRA gånger och fortfarande inget blogginlägg 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..