I annonssamarbete med APOTEK HJäRTAT

Det där med att ta hand om sig själv lite extra

 

Jahapp, här sitter jag å gäspar. Det beror på att när jag plåtade de här bilderna så var det arla morgonstund.✨Nu när jag är på smällen har nämligen mina frukostrutiner ändrats en liten smula, och jag tänkte att ni skulle få se på vilket sätt.

Precis som vanligt dricker jag en stor kopp té, precis som vanligt äter jag en gottig macka och precis som vanligt mumsar jag i mig ett lagom mellankokt ägg. Men. Som ni ser är det fler saker på bordet.

När man är gravid behöver man mer vitaminer och mineraler än normalt för att bebisen i magen ska växa och utvecklas på bästa sätt. Jag försöker därför tänka på att stoppa i mig lite mera frukt å grönt än jag vanligtvis gör (därav de små tomaterna och mandarinen✌🏻), men jag äter också kosttillskott som är speciellt framtaget för gravida; det lilla pillret ni ser på bilden.

Jag äter de här från Apotek Hjärtat. En multivitamintablett med sånt som vi preggosar (och ammande) behöver lite extra av: folsyra, kalcium, D-vitamin samt antioxidanterna C- och E-vitamin.

Två tabletter varje dag i samband med måltid.

Jag kör en på morgonen och en på kvällen.

Jag tycker det känns viktigt att försöka ta hand om mig själv så bra som möjligt under preggofieringen, och tycker det är fantastiskt att man kan få hjälp med vad som är extra viktigt att få i sig när man håller på att producera en annan mänska.🙌🏻

Omega-3 och extra järn kan också vara idé att kika på, även detta finns såklart hos Apotek Hjärtat.

Är man osäker på vad man bör eller inte bör äta för typ av kosttillskott kan man slinka in på Apotek Hjärtat och bolla med deras duktiga personal och farmaceuter för att hitta rätt. Hur man ska tänka kring det här med tillskott beror ju en del på vilken kost man äter till vardags till exempel, och där är vi ju alla ganska olika. Bra att få hjälp alltså.

Så glöm inte att ta hand om er själva lite extra. Ni som planerar att bli gravida, ni som redan är det – eller ni som kanske befinner er i amningsdimman. Slink in här för att läsa mer om de tabletter som jag äter. De går finfint att klicka hem om man inte har ett Apotek Hjärtat i närheten. Ta hand om er nu, preggosar som icke-preggosar.💝

SparaSpara

LOADING..