ANNONS

Copy with pride

/

Inlägget innehåller annonslänkar

Jag fortsätter min strävan att försöka se snajdig ut genom preggofieringen, och den här utstyrseln var en riktig mitt i prick om jag får säga det själv: fräsig, bekväm och lite annorlunda. En smula kall dock, som ni säkert redan noterat.

Hade såklart en jacka på mig också.

Svårt att se hela outfitten dock om man ska plåta med jackan på genom hela vintern, då får man helt enkelt lida för konsten.😜 Ljuset inomhus så här års är BEDRÖVLIGT, då får man ta sina outfitbilder utomhus – även om det snöar och man har spetsblus på sig!

På tal om spetsblus – visst är den fin den här stjärnrackaren? Nämnde ju tidigare i veckan att jag var så nöjd över att jag lyckats kopiera en fin outfit rakt av från en av mina favoritbruttor på Inspirationstagram, ska vi kika på hur hennes bilder såg ut?

Tadaa! Det är en av mina absolut största inspokällor på klädfronten, Isabella Thordsen, som hittade på denna kombo. Som jag skärmdumpade fortare än kvickt.

Tycker att jag lyckades ganska bra att få till nåt liknande. Världens bästa trix det där ju, att sno direkt från kreativa klädsjälar på Inspirationstagram när man inte själv orkar uppfinna outfithjulet varje dag.

Snickarbrallor måste ju för övrigt vara ett av de absolut bästa preggoplaggen?

Jag har ett par svarta och ett par blåa, de är SÅ sköna, SÅ snygga, funkar till både sneakers och boots, med såväl spetströja som stickat. 10 av 10 helt enkelt!🌟

Är inte superförtjust i glitterblaffan på framsidan av stjärnblusen dock, men den tänkte jag sprätta bort. Nu kör vi en Momspo/Preggo tycker jag!

Pjucks / gamla, från Zara (liknande här och här)
Snickarbrallor / Lee
Blus / Zara
Teddyjacka / Monki (slutsåld, men liknande här)
Mage / Gravidvecka 21

Mer preggooutfit-inspo (och vanliga outfits också såklart) från yours truly hittas här och här!

2
24

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00