ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Polarn O. Pyret

Julklappstips till egna eller andras kids

/

Hur crazy bananas det än kan kännas (jag är i alla fall inte där mentalt än🙊), så närmar sig julen med stormsteg. Dags att börja fnurla på julklappar, med andra ord.

En tradition vi hade när jag var liten var att man alltid fick en morgonpresent på julafton. Den traditionen har vi fört vidare i vår lilla familj, och en sak som kan vara väldigt mysig att få i julstrumpan (yes, vi kör en sån #amerrrrkaniserade) är ett lite extra fint plagg att bära under dagen.

Den här tröjan från Polarn O. Pyret kommer Iggy att få i sin strumpa, och han kommer vara SÅ RACKARNS GOD i den!

För er som är sugna på att hitta just julklappar till barn har jag satt ihop ett kollage med mina favoriter, hoppas det ger lite fiffig inspo!

För vad sägs om ett par urmysiga och juliga ull-leggings, extra fina strumpisar, världens sötaste isbjörnströja, en rackarns god randig mössa med öron (man kan ju aaaaldrig klä sin unge i för mycket öron😍) eller en tokmysig morgonrock (också den öronförsedd he he💞)?

Kanske kan något av mina tips vara det som slinker ner i era kiddosars julstrumpor? Eller en bra pryttel att presenta någon annan med?

Slink in på Polarn O. Pyrets hemsida för mer julklappsinspo för kids!💝

4
17

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00