Sista familjevloggen

Som jag tidigare nämnt kommer YouTube-kanalen att förändras en del framöver. Den kommer finnas kvar, men klippen kommer ha lite av ett annat fokus än tidigare. Därför blir detta förmodligen vår sista regelrätta familjevlogg, hoppas ni vill titta!

We go out with a bang 😜 🎉 och slinker iväg på galapremiär, komplett med röda mattan (och folk som – som vanligt – inte har en aning om vem man är😂 ) å allt!

Vill ni se fler klipp från kanalen hittar ni dem här!

 1. anna skriver:

  Hej! Jag har en fråga angående hur du porträtterar din relation. När du pratar och skriver om Niklas porträtteras han som en partner, någon du älskar och uppskattar, nästan som en vän men inte som någon du har en kärleksrelation med. Är det ett medvetet val att inte visa så mycket av din och Niklas kärlek, för att det är något privat du vill hålla mellan er? Eller är det för att er kärlek förändrats sen ni fick barn? Menar inget illa med frågan, har bara följt dig sen första början och funderat på detta ett tag. I GVFV säger du vid nåt tillfälle att du är alldeles för kär i Niklas för att sluta prioritera er relation när barnet kommit, men det är senaste gången jag märkte av er ”romantiska kärlek” så att säga.

  Hoppas du inte tar illa upp. Tycker bara det är intressant att höra hur du resonerar kring vad du visar upp och hur, och varför. Och funderar även på att skaffa barn snart och funderar på vad som händer med kärleken, vill så innerligt behålla den. Kram fina Vanja <3

  1. Tar absolut inte illa upp! Just nu är vi nog mer som partners än ett kärlekspar, men det gör inget. Det får vara så just nu. Eftersom jag vet hur vansinneskär jag varit i Niklas (och såklart fortfarande är, bara det att den känslan liksom fått sitta lite i baksätet sista tiden på grund av allt annat som kommer emellan>) så vet jag att det går att locka fram igen med lite ansträngning. Så det är inget jag går och är orolig över. En relation får se olika ut i olika perioder av ens liv, det är helt okej. Och den enorma kärlek, respekt och uppskattning jag har för Niklas är väldigt påtaglig, det finns NOLL oro över eller tankar på att det inte ska vara vi. I perioder (när vi jobbat på det) har kär-känslorna fått sitta mer i framsätet igen, så jag vet att det är en fråga om att anstränga sig. Bra att du tar upp det egentligen, får mig att tänka på att vi nog borde prioritera lite date nights osv igen. Svårt att vara bäst på alla livets nivåer hela tiden dock, men känner att Sri lankaresan kommer vara ett kär-piller för vår del. Kram!

   1. anna skriver:

    TACK Vanja för att du orkade läsa och ta dig tid att ge ett så utförligt svar. Det betyder så mycket för oss följare att den här bloggen inte är en one way street utan att vi kan ha ett utbyte.

    Blir gång på gång impad av din klokhet, självdistans och ditt lugn. Bara fortsätt vara du!

    Och nu till ditt svar, på tal om ditt lugn. Wow! Vad skönt att kunna känna så, att saker går upp och ner och det är ok. Det är väl det jag funderat på, att du just verkar så otroligt okej med hur det ser ut just nu. Det är styrka! Hoppas jag och min partner kan ha samma tålamod framöver. Kram och ha en fin kväll!

 2. Sofia skriver:

  Hej! Lyssnade på veckans podd som var rolig som vanligt. Det gjorde mig dock lite ledsen över hur ni använde begreppen ”manisk” och ”mani”, jag vet inte om någon av er har en bipolär sjukdom som ni inte outat (om så är fallet, ignorera det jag skriver) men att vara manisk är inte att typ fokusera hårt på något. Jag minns att ni använt ordet tidigare också. Särskilt minns jag när jag gick i Atlaskvarteren, från Norra Stockholms Psykiatri, där de utredde mig för bipolär sjukdom. Jag känner att ni är smarta och bra (goda och fräsiga) personer och känner att jag bara vill säga att det kan uppfattas som ignorant att använda ordet som något frikopplat bipolär sjukdom.

  1. Tjena Sofia! Verkligen ledsen, inte meningen att såra någon såklart. Bra att du säger till, svårt dock att alltid säga ”rätt” på alla fronter när man är engagerad i ett samtal, men självklart värt att tänka på. Massa kramar och hoppas att du får en fin torsdag! <3

 3. Sandra skriver:

  Fina Vanja! Vilka magiska tavlor som syns i bakgrunden när ni är hemma. Du väldigt gärna berätta mer om dem. Kramar!

  1. Vad kul att du är int5rsserad av dem! Hade faktiskt tänkt at plåta lite hemma idag, så det kommer inredningsinlägg med tavelinfo inom kort! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..