ANNONS

”Hit med pengarna!! – Ida Warg gästar veckans poddis

/

Söndag = perfekt poddisdag ju! Därför vill jag tipsa om veckans Josefin och Vanja som POWER HOUSET Ida Warg gästade!⚡️

Ida är en så rackarns grym brutta som inspirerar på SÅ MÅNGA PLAN. Därför kände vi att vi bara måååste ha med henne i poddisen. Hon var och fikade hos mig och Jossan på Drömmis i somras, och när hon gått kände vi att vi liksom kunde ta över världen (tom ÄNNU mer än vad vi vanligtvis gör alltså!😂🙈).

När hon lämnade Drömmis skrev jag å Jossan upp ”Hit med pengarna!” på en post it-lapp och satte upp på vår moodboard. Ida är nämligen en tjej som vet sitt värde, som vågar ta betalt och som överlag är en lysande businesswoman. Dessutom är hon bra på att inte ständigt agera people pleaser, nåt som jag som ni ju vet kämpar rätt hårt med.

I poddisen berättar hon om sin resa från luspank 24-åring till rackarns framgångsrik influencer och entreprenör, hon delar med sig av hur hon och sambon Alexander Pärleros (som har en av mina favoritpoddar Framgångspodden) inspirerar varandra till att göra ännu bättre affärer – men också om hur de faktiskt inte AAALLTID är sådär uppstyrda och ambitiösa som man kanske kan tro.

Nåt vi brukar prata om i poddisen är ju vikten av att bjussa. Vi älskar bjussiga brudar! Och Ida var faktiskt den som kirrade jobbet som chefredaktör på Modette åt Jossan när det begav sig. En riktig bjussarbrutta alltså. We love!💝 Missa inte Idas Inspirationstagram och YouTube-kanal!

Hoppas att ni tycker det är lika roligt som vi att ha inspirerande gäster i poddisen, och lyssna på detta avsnitt för sjuttsingen – SÅ bra! Här hittas det!

0
23

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00