Följ vår gravidresa på YouTube!

Vi är TILLBAKA PÅ YOUTUBE, wooohooooo!🎉 Ni är mååååånga som frågat om jag ska vara med i Gravid Vecka För Vecka igen, och den här vändan tänkte vi att vi gör vår egen variant på vår egen kanal. Så från och med nu kommer det komma ett klipp i veckan i serien ”Gravidresan”. I klippen kommer jag uppdatera med lite allt möjligt som jag tycker är skoj, ge gärna förslag på vad ni vill se. Hoppas ni vill hänga med!😍

 1. Eddie skriver:

  Jag är en kvinna med ett unisexnamn, Eddie och tänkte faktiskt fräckt föreslå det som namn åt lilla Basilika 😀 Iggy har ju ett unikt och coolt unisex-namn, så varför inte fortsätta i samma banor med Basilika. Eddie går att stava på många olika sätt (Eddy, som matchar Iggy, Eddi, Eddie…) Annars tycker jag som många andra att en variant av Basilika med cool stavning vore häftigt (har många kusiner med blom- och växt namn, annorlunda och tufft). Ha en riktigt fin jul hela familjen, hälsningar från Finland 🙂

 2. emzi skriver:

  Klart jag hänger med! 😀

 3. SoMa skriver:

  ÄLSKAR att ni kör igång på youtube igen 👏 saknat era vloggar !!
  Men jag tkr ni ska köra med hela familjen som vanligt ibland och givetvis med erat ”avslut” och allt , det spelar ju ingen roll om det är mer inriktat på graviditeten just nu 🤗 det är ju ändå familjen Wikström Malmqvist 😃

  1. Eftersom vi inte vill at Iggy ska synas lika mycket längre kommer det bli mer fokus på mig och NIklas än på honom, så det kommer bli en förändring av den anledningen. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..