Det märkliga i att någon som inte finns snart kommer finnas

Inlägget innehåller annonslänkar

 

Heppåer! Vad KUL att så många av er var taggade på vår YouTube-serie ”Gravidresan”, hurra för det!🎉 Vi är också megasuperdupertaggade!

Att ha sina graviditeter dokumenterade är något jag är väldigt glad för. Det är liksom så crazy bananas-magiskt att kunna titta tillbaka på gamla klipp eller läsa gamla blogginlägg där Iggy låg i magen – eller var en liten nykläckt goding.😍

Det känns ganska så rejält märkligt att tänka att det liksom fanns en tid då han inte…fanns. Och häromkvällen sa Niklas: ”Det kommer vara lika märkligt att blicka tillbaka på Iggys första år, och tänka att Basilika då inte fanns”. Det har han ju SÅ rätt i, även om det just nu känns extremt abstrakt att ens fundera på denna nya familjemedlem. Denna lilla brutta som kommer kännas så självklar i våra liv, om bara några månader. Livet alltså. 🌈

Men. Egentligen tänkte jag att det här inlägget skulle handla om preggostil, nåt som jag tycker är väldans spännande. Jag har ju LOVAT mig själv att inte släppa taget om att klä mig på ett sätt som gör mig glad. Även om det är svårare nu än för några månader sen.

Ett enkelt trick som jag anammat är att satsa på roliga skor, färg och mönster. Tycker ovan outfit är superhärlig! Dessutom okomplicerad, lättburen och BEKVÄM.

Stickad tröja / Zara
Preggojeans / Asos (jag har dock klippt av dem)
Pjucks / Asos
Kepa / Hattbaren
Solisar / Ellos
Mage / Gravidvecka 21
Humör / Jamen det ser väl strålande ut?🌞

Leopardjackan är från Monki. Jag har dock låtit en skräddare ta bort kragen runt nacken. Brukar göra det på ganska mycket jackor, har så kort hals så om jackorna har för mycket krage ser det liksom ut som att mitt huvud är fastklistrat direkt på axlarna. Tips tips, att sy om grejer så att de passar just EN SJÄLV.✨

Hoppas ni haft en bra start på dagen förresten. jag inledde min tisdag på Drömmis med ett MAGISKT möte (i början på januari kan jag och Jossan delas med oss av en riktig RACKARBAJSARNYHET!🎉👯❤️), och nu sitter jag framför datorn och betar av mailkorgen, redigerar bilder till kommande blogginlägg och övar ramsor och sånger inför de två kommande dagarnas Babyloonzinspelningar. Innan tisdagen är över ska jag dock ha kirrat julklapp till Niklas har jag tänkt, så om några timmar ger jag mig ut på stan för att haffa nåt fantastiskt. Blir en bra dag detta.❤️

 1. Tycker Leonié skulle vara ett ljuvligt namn till mini-vanja😍 (uttalas leoni)

 2. Emma skriver:

  Jag ÄLSKAR din blogg och ser så mycket fram emot att följa graviditeten! (Och min son ÄLSKAR Babyloonz). Jag undrar bara om det går att göra något reklamen? I det här inlägget är det fyra reklamrutor (som påminner om bildformatet) man måste skrolla förbi, vilket gör det svårt för mig som läsare att hålla ihop inlägget. Hoppas att du inte ser det som något gnäll, utan bara som en önskan att det ska bli lättare att läsa. Kram!

  1. Ha ha men sicken DUBBELPEPP! tack för det finis! Och du – jag AVSKYR reklamen, tycker den förstör mina inlägg och läsupplevelsen. Har klagat inför alla som går att klaga inför, men dessvärre ser hela Bonniers plattform ut såhär, och de kan inte specialanpassa för mig. Jag har sagt att jag verkligen tycker det SUGER och att fler bloggare måste hålla med, och bett om en utvärdering i början på nästa år. Så om jag får med mig fler på tåget så kanske kanske vi kan ändra detta. Håll tummarna! Vet att flera andra läsare har tipsat om adblockers och appen Feedly som tar bort reklam, då slipper man den. Kram!

   1. Emma skriver:

    Åh, tack! Ska genast spana in apparna! <3

 3. Emmy skriver:

  Älskar´t! Vad härliga färger och leopard på det, YÄÄH 🙂 Man blir glad när man ser dig! Vardagspiff gör sååå mycket😍

 4. Johanna skriver:

  VANJA!!!! Jag blev sååååå glad när den nya vändningen i kanalen var att följa din/er preggo-resa. SÅ rolig och jag ser sååå mycket fram emot detta! Åh så skoj! Så så så mycket grattis igen och tack för allt fint du producerar. Du sprutar ut så mycket bra i ALLA dina kanaler och det är jag så tacksam för. Fortsätt vara den du är och producera så mycket bra, MEN…. glöm inte att vila och ta han om dig själv och lilla Basilika 🙂 Puss och kram på dig! <3

  1. ÅÅÅÅÅÅÅÅ vad roligt att höra Johanna, shitoberto vad glad jag blev nu! Sicken PEPPPPP! Och yes, jag lovar he he…

 5. Linnéa skriver:

  Åååh vad du är härligt Vanja! Älskar att läsa dina inlägg!!😍Och att du är rösten till babylooonz!! DET HADE JAG HEELT MISSAT! Wooaw vad härligt att det är din fina röst jag lyssnat på så många gånger❣️ P.S ser fram emot din och Jossans stora nyhet!!!!

  1. Ha ha men TACK! Och HUR KUL att du har koll på Babyloonz, wooohoooo för det! Jippie! Kram! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..