ANNONS

Tips på inspirerande juldagslektyr

/

Hej godingar och happy juldag på er! Hoppas ni hade det redigt GÖTT i går, och att ni spenderar denna dag med att smälta julmat och vältra er i fin energi.💝

Och på tal om fin energi – i dag släpps en specialutgåva av Mama i digital form. Det är ett riktigt powermama-nummer där alla det gångna årets omslagsintervjuer finns samlade. Dessutom en färsk och väldigt berörande intervju med min fina bloggkollega Alexia, vars familj går igenom det värsta tänkbara just nu då deras lilla dotter drabbats av leukemi.💔 En krona per såld tidning går till Barncancerfonden, numret kostar 20 pix och finns att ladda hem i AppStore. Bra grej att göra en slow juldag, tänker jag.

Jag och la familia kommer sätta oss på ett plan till Portugallien i eftermiddag, och då kommer detta vara min självklara läsning. Att få grotta ner sig i ett gäng magiska mamas spännande stories – perfa ju för att bota flygplansångesten!😬✈️

0
24

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00