19 bilder från när 2017 blev 2018

 

Hoppas ni hade ett alldeles förträffligt nyårsfirande!🎉 Det hade vi, nu ska ni få se vad vi pysslade med. Själva firandet gick av stapeln på Surfers Lodge (som för nytillkomna läsare alltså är ett surfhotell i Peniche i Portugallien som Niklas mamma och pappa byggt, och som drivs av Niklas bror John – vääärldens mysigaste ställe!).

Jag hade dragit på mig en klänning från H&M som jag hittat på rean för 100 pix. Sicket fynd!

Kommer vara superfin över ett par breda, ljusa jeans också.

Personalen på lodgen hade nyårspyntat och gjort superfint för alla middagsgäster som hade bokat bord i hotellets restaurang.😍🙌🏻

Eftersom hela Niklas familj för en gångs skull befann sig i samma världsdel och på samma plats, kom farmor Barbro med den lysande idén att vi skulle knäppa en familjebild. Från vänster har ni alltså: farbror John och hans fru Annie, jag, Niklas och Iggy, farbror Charlie, farmor Barbro, faster Oliven, Mackanrackarn och Ruben. Basilika och hennes kusin i Olivens mage är ju också med – även fast de inte syns, fint ju. Nästa gång vi tar en sån här bild kommer de sitta med – livs levande! Gaaaahhhhh vad märkligt!🙊😂

Vi tog ett gäng bilder, och kolla vad jag såg när jag zoomade in i en av dem!😂✌🏻

Runt åttatiden satte vi oss till bords.

Sen hade vi det gött, gött, gött. Bra sällskap och god mat. Det är ju egentligen allt man behöver.

Utöver familjen var det även några kompisar till John och Annie med, plus en hotellgäst som bodde ensam på lodgen. Så han fick (såklart) sitta vid vårt bord.

Jag satt mittemot en schweizisk timmerbyggnadsingenjör (jupp, sånt kan man också pyssla med). Han var supertrevlig, och visade mig några av de enorma träbyggnader han skapat. Hans plan var att jobba på i tre år till och samla på sig så mycket kunskap han bara kunde om sin jobbnisch, för att sen starta företag och bli sin egen chef. Eftersom jag ju är precis just det (min egen chef) hade vi ganska mycket att snickesnacka om på det planet, och jag kunde ju inte annat än att uppmuntra honom att KÖÖÖÖRA! Bästa, bästa grejen EVERRRR att kunna bestämma över sin egen tid, tycker ju jag.✨

Fina Oliven, med minikussen i magen. Hon och Mackanrackarn kommer inte ta reda på könet innan förlossningen, så det blir en rejäl överraskning för oss alla vem som bor därinne. Kul!

Farmor Barbro. Jag tycker att Niklas är så galet lik henne.💘

Farbror Charlie hade begåvats med gloria, kvällen till ära.😇

Det var en jättemysig stämning hela middagen igenom.

Alla andra sov sedan över på lodgen, men sånt funkar inte riktigt för oss iom Niklas insomni. Att byta säng och sovrum med allt vad det innebär är ett säkert sätt att garantera noll sömn i en eller ett par nätter, så såna manövrar är inget vi bara kan haka på. Men det gör såklart absolut ingenting, viktigast är alltid att vi alla ska må så bra vi kan.❤️

John och Annie hade kul!

John lyckades också med konststycket att gossa Iggy till sömns genom att klia honom på ryggen. MYZ.

Två utslagna ungar som spenderade större delen av nyårskvällen snusandes i en soffa bredvid vårt bord. Kunde ju faktiskt inte blivit bättre.

På grund av den rackarns insomnin (för att hålla den i schack så mycket det bara går är det tokviktigt för Niklas att gå och lägga sig samt gå upp samma tider VARJE dag – vardag som helgdag), plus att vi skulle stiga upp kl 05 på nyårsdagen för att flyga hem till Estocolmo igen slank vi hem strax före kl 23.

Tolvslaget spenderade jag i sängen bredvid en sött sovande liten Igster, medan raketerna smattrade på utanför. Så jag har inga fräsiga fyrverkeriebilder att bjussa på.🎆 Att strunta i att man liksom ”måste” vara uppe till midnatt på nyårsafton är väldigt skönt. Egentligen handlar det ju om samma sak som jag ofta pratar om i podden – att man måste utgå från sig själv, göra det som gör en själv lycklig, leva det liv man själv mår bra av. Och för oss var det att slinka i säng före midnatt. Det här året i alla fall.😘

Vad gjorde ni på nyår? Firade ni med kompisar eller gick ni loss på extra god mat hemma själva? Eller struntade ni i allt som hade med nyårsmåsten att göra, och hade en vanlig kväll? Berätta gärna!😍

  1. Åt middag m son, man, svärmor o svärfar. Åkte hemåt 19.30. Såg på film själv till ca 23. Ljuvligt. Somnade nästan innan raketerna. Så mysigt nyår.

  2. Håller helt med att man behöver hitta vad som funkar, inte vad man ”borde” göra. Vi har ju tre barn rätt tätt och har gjort tusen anpassningar för att få det att funka (långa perioder tre barn som samsovit med sin pappa medan jag sovit i ett annat rum tex, för att HELA familjen ska funka, även om folk tycker det ena och det andra om hur man ”ska” göra).

    Två av mina finaste nyår somnade jag definitivt före tolvslaget, och var så nöjd: 2011/2012 då jag hade en elva dagar gammal bebis och 2013/2014 då jag hade en tre dagar gammal bebis. väldigt minnesvärda och speciella nyårsaftnar som jag fortfarande blir rörd av att tänka på. fast de inte var som man ”ska” göra.

  3. Mysigt ni verkar haft det <3
    Jag jobbade faktiskt nyårsafton i form av gig på ett spahotell utanför Göteborg. Har man världens bästa jobb gör det inte så mycket trots att det är en högtid jag helst firar med min sambo, men jag hade faktiskt sådan tur att när jag kom hem mitt i natten var festen fortfarande igång på ön, och jag hann fira med vänner och kärleken några timmar ändå <3

  4. Här firades det med pyjamasparty med mina två bästa vänner. Jag som nyligen fått barn (9 veckor sen) och en av vännerna som är gravid enades om att den klädkoden kändes mest bekväm 😉 Sen var det hennes sambo, min man och våra barn varav den ena 7 år och den andra 9 veckor som sagt. God mat, tomtebloss massa glitter och konfetti på bordet, sällskapsspel och skål vid tolvslaget. Mysigt och bekvämt, helt fantastiskt! ✨

  5. Hängde ute på landstället i Roslagen med päronen, hunden & killen. Vi bastade och lagade mat tillsammans, skålade i tolvslaget med champagne ute på trappen. Precis som jag ville det! Är ingen festperson alls. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..