ANNONS

En tacksam period på magfronten

/

Vad säger ni, ska vi ge oss på lite gravidklädesinspo igen? Ja, men det tycker jag!

Jag befinner mig i en ganska tacksam period magmässigt, när det kommer till kläder. Bulan än liksom DÄR nu (jag ser inte bara ut som att jag levt på saltlakrits och marängsviss i ett halvår), men den är inte så pass stor att den blivit bökig att hantera.

Ni vet, den där fasen när inget passar och allt är obekvämt. När man känner att man drabbats (yes, DRABBATS) av en sabla basketboll mitt på kroppen som gör att alltifrån att ställa sig upp, lägga sig ner, ta på sig kläder, tvätta fiffi, kramas, gå – ja, att ens EXISTERA – blir skitjobbigt. För mig inträffade den fasen sista 6-8 veckorna förra gången skulle jag säga. De hade jag gärna skippat.

Men där är jag inte än på ett tag, och det tänker jag njuta av. Som ni vet sen tidigare älskar jag hängselbrallor både som preggo och som icke-preggo. De går att variera på så många sätt. Man kan bära dem med stickad tröja under, med en tajt topp under, med en stickad tröja över – ja, de är ett grymt vardagsplagg helt enkelt!

…som dessutom är toppenbra på att växa i takt med en gravidmage! Älskart!

Hängselbrallor / Lee
Pjucks / Zara
Topp / & Other Stories
Solisar / Ellos
Mage / Gravidvecka 22

Armband / Thomas Sabo, Sophie by Sophie, Dyrberg/Kern
Ringar / Maison Bagatelle, Emma Israelsson, samt köpta på Bali

Halsband med stjärna / By Boe
Halsband med kvinnosymbol / Wretlund Studio

Eftersom Iggy slank omkring mellan mina ben medan vi plåtade de här bilderna tyckte jag att det var lika bra att han joinade. Så nu bjussar vi på en Kidspo också!

Guldpjucks / TOMs
Jeans / Polarn O. Pyret
Tröja / Filemon Kid
Jacka / Polarn O. Pyret
Groda / Världens godaste!😍

Mer inspo från yours truly på klädesfronten hittar ni här och här!

2
25

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00