Inredningskaoset i rörlig bild…

Pssst! Nu finns ett nytt avsnitt av ”Gravidresan” uppe på YouTube. Där uppdaterar jag om gravidvecka 24 (nämner inte att jag mår piss, befann mig då i mindsetet att ”det här går ju över, inget att böla för” 😐) och ni får även se en del av det inredningskaos jag nämnde i blogginlägget tidigare i dag. Känsliga inredningsesteter varnas!🙈

Alla avsnitt av ”Grravidresan” hittas här!

 1. Johanna skriver:

  Ett namnförslag som jag tänkt på. Embla, som i den första kvinnan på jorden enligt nordisk mytologi. Känns inte allt för vanligt men inte helt crazy! 😊

 2. Johanna skriver:

  Hej fina du! Jag har ett litet önskemål angående poddisen. Jag vet inte om det går att göra något åt men jag skulle veeeerkligen önska att ni skulle skruva upp volymen på era mikrofoner lite. Ibland är ljudet väldigt lågt och även om man har på högsta volym så hörs det dåligt. Jag vet att det inte är fel på mina lurar eller min telefon för det blir aldrig så när jag lyssna på andra poddar eller på musik. Jag brukar lyssna på er när jag tex. springer på bandet på gymmet, cyklar eller så och ibland hör man väldigt dåligt. Vill ju höra era härliga röster ordentligt och inte missa en endaste minut av poddisen! Älskar att lyssna på er. Kram på dig!

  1. Halloj gullis! Jag vet, det var ett stort problem tidigare men jag trodde vi fått bukt med detta för några poddar sen. är det samma grej om du lyssnar på senaste avsnittet? Vi ska dra upp volymen ännu mer, promise! Kram!

 3. Lisa skriver:

  Så härligt att följa med på din/er gravid-resa i videoformat. Får lite nostalgi från ”Gravid vecka för vecka” med Iggy i magen.

  Jag har skrivit ett inlägg på min blogg ikväll där du står med som en utav mina största förebilder. Tänkte att det kanske kunde vara roligt för dig att veta om vilken skillnad du bidrar med.. ✨

  Kramis!

  1. Åhååå men DUUUU alltså! OMG vad fint skrivet! GULLPLUPP! Alltså blir helt RÖRD. Så oerhört fint sällskap att vara i också, Elisabeth är en sån sabla pärla! KRAM fina du och tack för apgrym PEPP! <3

 4. Frida skriver:

  Hej!

  Måste bara säga att ni är så härliga och inspirerande i er lilla familj.
  Tänkte även komma med namntips. Namn som jag tycker är fina, ovanliga och passar med Iggy. Även om inte mina tips hjälper så är jag säker på att ni hittar det bästa namnet till ert andra barn!
  Mina förslag är ialla fall Ilma, Imra och Irma.

  Kram Frida

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..