ANNONS

Bildbomb från inredningsplåtningen med Family Living!

/

Keeeeej – vet ni vad? Jag HINNER faktiskt putta upp bilderna från inredningsplåtningen med Family Living innan vi Sri Lanka-slinker i morgon, så nu kör vi!

Insåg dock en grej när jag kikade igenom bilderna vi tog under dagen. Det är mest bilder på mig när jag e snajdig. Oooops! 🙈 Inte så mycket på själva inredningen. Men det var väldans svårt att försöka plåta samtidigt som man själv blev plåtad, upptäckte jag. He he.

Men – vi gör som såhär (så att ni som är inredningsjunkies inte AVLIDER av nyfikenhet!😜) att jag lägger upp ett gäng bilder på Iggys rum i kväll, så hinner ni få se den delen av lyan i alla fall. En vlogg kommer också upp under morgondagen med preggouppdatering och en liten rundvandring i det nya fräsiga barnrummet, så får ni se det även i rörlig bild. Resten får ni spana när vi kommit hem igen.

Det KLIAR i fingrarna att gå loss med kameran och fota lyan nu eftersom allt är så snajdigt och vi har färska snittblomster överallt, men det går helt enkelt inte att lägga tid på det nu. Så jag (och ni) får vänta.👹 Lägenheten finns ju kvar, så det ska väl gå bra.

Men ni förstår ju, att när ÜBERBÄSTA stjärnmakeupartisten Nathalie Berzelius gått loss på ens feja med sin magic, så MÅSTE man liksom dokumentera sig själv ordentligt. Hon fiffade ju mig på Mamaplåtningen för några månader sen också, och jag var helt chockad över att jag ens kunde känna mig SÅ PASS fräsig. Blev så enormt glad när jag fick höra att hon skulle stå för fiffet öven denna gång.

Lösfrallor fick jag, och perfekt småstökigt hår. Förra gången Nathalie sminkade mig upptäckte jag ju vilken enorm skillnad det gör att använda ögonbrynsmascara. Är sedan dess HELT frälst i denna produkt (annonslänk, jag har den i nyansen Grey Brown), och även denna gång sög jag åt mig ett gäng braiga snyggingtips.

När jag var färdigfiffad Insta Storyade jag loss. Såklart. 💁🏼‍♀️

Det är inte ofta ett pangtrött preggo får se ut såhär, så det gällde ju att föreviga snajderiet.

Chocken över att vara så fräsig!😂 Alla borde verkligen få prova på att bli fiffade av en sån grymming som Nathalie. Dels är det otroligt kul att se hur fräsig man faktiskt kan bli, men det ger en också ett välbehövligt perspektiv på de bilder som surrar förbi en i flödena konstant i dagens samhälle. Har man en expert på smink och hår ständigt till hands (*host host Kardashians*) så är det faktiskt inte så rackarns svårt att se sjukt bra ut hela tiden.

Jag minns inslag som Oprah hade på 90-talet, med en helt galet begåvad makeupartist som hette Kevyn Aucoin. Till vardags fixade han för det mesta till Hollywoodstjärnor och modeller, men hos Oprah fick han work his magic på trötta småbarnsmammor, eller pensionärer. Och dessa kvinnor gick från att vara…well, trötta småbarnspäron och panchisar, till att bli minst lika fräsiga som de Hollywoodstjärnor han sminkade i vanliga fall. Det var så magiskt att se förvandlingen, och glädjen och stoltheten i de här kvinnornas ögon när han var klar med dem.

Jag menar såklart inte att man blir automatiskt lycklig av att få känna sig skitsnygg (eller att det ens är något som alla eftersträvar), men just den här insikten att det ligger hårt arbete bakom de bilder som vi ”vanliga” jämför oss med (vare sig vi vill eller inte) är VIKTIG.

Hursomhelst. En som inte behövde nåt smink alls var Igster. Han var perfekt såklart, precis som han var. 💘

När smink å kläder var på plats plåtade vi loss. Fotograf-Hannah var GRYM på att såväl ta fina bilder som att underhålla Iggy samtidigt, så allt gick mycket mer smärtfritt än vad jag trodde.🙌🏻 det här att plåtas med kids kan annars vara rätt så trixigt.😅

Mellan kameraklicken lektes det loss.

Såklart plåtade Hannah Iggys rum, och vi fick överlag mycket beröm från alla i teamet att vi hade gjort så fint. Tydligen kan det vara rätt kaosigt ibland när det ska inredningsplåtas, och den medföljande inredningsstylisten kan få sno som en gnu för att styra upp ett fräsigt hem som är plåtningsgredo.

För visste ni det – att det följer med en inredningsstylist när man ska göra såna här plåtningar? Jag hade ingen aning om det. Fick höra stories om hem där knappt något var klart när det var dags för plåtning, men tack vare grymma insatser från alla i teamet så gick det att få ordning på torpet ändå. Underbart att höra, tyckte jag. Att liksom inse att de här ”perfekta” hemmen man ser på bild kanske inte är så perfekta alls – i verkligheten.

Godispaus för att fylla på med energi!

Tyckte i och för sig att Family Living-teamet hade en väldigt avslappnad instälning. Jag blev lite stressad när jag insåg att Hannah hade plåtat vårt sovrum utan att jag hade hunnit fiffa det sista. ”Äsch, det ska inte vara så himla perfekt”, sa hon. ”Bara bra att det syns att folk LEVER här!” Kunde inte hålla med mer.

Det ska bli spännande att se hur det känns att se sitt hem i en inredningstidning. Om VÅRT hem liksom ser sådär ”perfekt” ut på bild, eller om man bara ser ”felen”?

Det känns i alla fall OTROLIGT härligt att slinka omkring här hemma i lyan just nu.

I princip ALLT som vi velat kirra har vi kirrat, och KÄNSLAN av att gå runt i ett i princip ”färdigt” hem (där man inte konstant stör sig på att ”ja, där ska det upp en hylla, där ska det upp tavlor, där…”) är så rackarns SKÖN.

När det bara var jag som skulle plåtas passade Iggy och Niklas på att spela playstation.

Nåt som var skönt under plåtningen var att Iggy var så bekväm. Mamaplåtningen var rätt…ehhh…stressig, om ni minns? Den här gången var det inte alls på det viset.

Iggy var såklart mycket mer bekväm eftersom han var på hemmaplan, och jag hade hjälp av Niklas och slapp ratta allt själv.

Mot slutet av plåtningen blev grodan till och med så pass bekväm att han showade loss. Han spelade piano och trummade på sin trumma…

…och fotograf-Hannah var inte sen med att passa på att plåta det såklart. Tror verkligen att bilderna från dagen kommer bli tokfina! Numret vi är med i kommer ut första mars, så vi får vänta en stund på resultatet. Men den som väntar på nåt gott osv.🍭

Tror att den här setupen kommer kunna leverera en del fina pics. Det är ju nästan alltid jag som plåtar i vår familj, så jag har inte så många bilder på mig och Iggy, särskilt inte när vi leker. Så det vore verkligen guld värt om någon av dessa blev fina.

Jaa hörrni. Vi avslutar väl detta inlägg med – tadaaaa! – ytterligare några snajdiga bilder på mig!😂🙈

Det var hursomhelst en sjukt rolig dag och en sjukt rolig upplevelse att få vara med om. Ibland måste man liksom nypa sig i armen, stanna upp och verkligen försöka ta in de grejer som man får möjlighet att göra.

Att en tidning skulle vilja göra ett inredningsreportage hemma hos oss (OSS?!) – ja, den tanken hade jag aldrig ens TÄNKT för några år sen, eller ens några månader sen. Livet hörrni, livet!🌈✨

9
66

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00