Iggys rum i rörlig bild!

Hörrni! Mitt i allt Sri lanka-njut har jag ju helt glömt av att lägga upp det här klippet på hur Iggys rum blev. Ni fick ju se några bilder, men här är rummet i rörligt format – åsså en uppdatering på preggofronten vad gäller gravidvecka 25!

Se alla avsnitt av ”Gravidresan” här!

  1. Malin skriver:

    Det blir superfint ju! 😍 har en fråga dock, när lilla basilika kommer, var ska hon sova? Kommer hon och Iggy få dela rum längre fram eller tänker ni flytta större? 😊

    1. Hon kommer sova i Iggys rum med mig och Iggy flyttar in till Niklas om det funkar. Om Niklas inte kan sova med Iggy får båda kidsen bo med mig. Längre fram vet vi inte, har inte funderat så långt. 😽

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..