ANNONS

Magselfie

/

Hej hej från mitt badrum, där jag å Basilika har upptäckt en rackarns bra selfiespegel!👋🏻🤰🏼 På tal om Basilika, så har hon fått ett nytt arbetsnamn. Ett namn som kaaaanske faktiskt kan bli hennes RIKTIGA namn. Vi ska suga på det ett par dagar till, sen ska ni få veta (om det blir så att vi bestämmer oss för det här vi fnurlar på).

I dag har vi hängt ganska mycket i huset. I morgon flyttar vi till ett nytt ställe, så vi passade på att njuta lite extra av vårt fina boende i dag. Tänkte att ni ska få en liten house tour i morgon.

Iggy hängde i poolen en stor del av dagen, och lärde sig att simma med armpuffar. SÅ kul!💦 Vet dock inte vem (av honom och mig) som var mest imponerad över bradgden. Ni som spanat in mina stories har ju koll på min brutala övertaggning!😂🙈 Men men, man SKA ju vara stolt över sina barn.😜

I övrigt har vi haft ytterligare en magisk dag här. Temperaturen var PERFEKT (vädret är inte för varmt, det håller sig runt 30 grader), vi har snorklat (och fått syn på den enorma havssköldpaddan igen!) på Dalawella Beach och upptäckt Galle Fort – ett 400 år gammalt fort, innanför vars murar man hittar såväl toksnajdiga butiker som vansinneshärliga restauranger. Perfekt stadsvibb à la Gamla Stan – fast minus 50% av turismen + att allt är i kolonialstil. Sjukt fint!

I kväll åt vi en veritabel lyxmiddag där, sittandes på en vacker kolonialbalkong precis vid havet – för knappt hundra kronor per person. Sri Lanka är otroligt prisvärt.

Nu är klockan 23.34 här, så jag ska hoppa i säng. Vi ses i morgon!

4
54

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00