Magselfie

 

Hej hej från mitt badrum, där jag å Basilika har upptäckt en rackarns bra selfiespegel!👋🏻🤰🏼 På tal om Basilika, så har hon fått ett nytt arbetsnamn. Ett namn som kaaaanske faktiskt kan bli hennes RIKTIGA namn. Vi ska suga på det ett par dagar till, sen ska ni få veta (om det blir så att vi bestämmer oss för det här vi fnurlar på).

I dag har vi hängt ganska mycket i huset. I morgon flyttar vi till ett nytt ställe, så vi passade på att njuta lite extra av vårt fina boende i dag. Tänkte att ni ska få en liten house tour i morgon.

Iggy hängde i poolen en stor del av dagen, och lärde sig att simma med armpuffar. SÅ kul!💦 Vet dock inte vem (av honom och mig) som var mest imponerad över bradgden. Ni som spanat in mina stories har ju koll på min brutala övertaggning!😂🙈 Men men, man SKA ju vara stolt över sina barn.😜

I övrigt har vi haft ytterligare en magisk dag här. Temperaturen var PERFEKT (vädret är inte för varmt, det håller sig runt 30 grader), vi har snorklat (och fått syn på den enorma havssköldpaddan igen!) på Dalawella Beach och upptäckt Galle Fort – ett 400 år gammalt fort, innanför vars murar man hittar såväl toksnajdiga butiker som vansinneshärliga restauranger. Perfekt stadsvibb à la Gamla Stan – fast minus 50% av turismen + att allt är i kolonialstil. Sjukt fint!

I kväll åt vi en veritabel lyxmiddag där, sittandes på en vacker kolonialbalkong precis vid havet – för knappt hundra kronor per person. Sri Lanka är otroligt prisvärt.

Nu är klockan 23.34 här, så jag ska hoppa i säng. Vi ses i morgon!

 1. Ida skriver:

  Gud vad jag längtar efter värmen nör jag ser dina bilder 😍 Hur tänker du kring att ni flyger så pass mycket som ni gör? Ur miljösynpunkt tänker jag. Kompenserar ni på något vis? 😊

  1. Vi har ingen bil, sopsorterar maniskt och handlar mestadels ekologisk mat. Vi försöker göra det vi kan, men svårt att kompensera för flyg såklart. Vi försöker göra det vi kan, men gör inte avkall på allt.

 2. Johanna skriver:

  Såg din insta story och jag blev minst lika taggad 😍 ett moment som kändes lyx att få ta del av ♡ så härligt att ha det på film!

 3. Maria skriver:

  Du är så otroligt vacker😍 fantiastiskt fin mage och glow om hela dig! Var själv på precis dom ställena på Sri Lanka för några år sedan och drömmer verkligen om att åka tillbaka, det är magiskt🌞

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..