Gravidvecka 26 – från att simma i pisset till att bli Beyoncé-FAB!

 

Man blandar lätt ihop dagarna här, men det ÄR ju faktiskt söndag i dag – vilket betyder att vi ska köra veckans preggouppdatering, tjohooo!

Eftersom ni ändå får se så mycket magbilder på mig härifrån så tänkte jag för ovanlighetens skull bjussa på en påklädd gravidis. Och lite julpynt, tydligen. För har ni sett vad sött de har julpyntat här i huset? Med rosa glitter och julkulor i lamporna? GULLISAR! 😍 Men, nu kör vi – hur har gravidvecka 26 varit månntro?

Well, som jag redan skrivit här i el bloggo så har nu mitt humör tvärvänt – och i stället för att känna att allt e PISS, så känner jag nu att allt e FAB! Beyoncé-mode is ON!💃🏼⚡️💪🏻

Jag känner mig sketasnygg, urhärlig och alldeles, alldeles UNDERBAR! Och det var jag väl verkligen värd efter den där vidriga dippen kan jag tycka.

Trodde att det kanske skulle vara bökigt att vara på smällen i ett såhär pass varmt land, men icke sa nicke. Tvärtom är det myyycket skönare att slippa pressa in kroppen i jeans och tröjor och jackor och skor – här slinker jag mest runt i bikini eller en kaftan. Luftigt, skönt och TOKBEKVÄMT.

Känner mig superfin i min mage när vi är på stranden, och har noll problem med svullenhet. Annat stök å bök som flytningar å konstant pruttande har också ordnat upp sig. Men har för mig att det var lite såhär förra vändan också; att första månaderna och sista månaderna var lite luriga, men att mitten liksom var sådär perfekt? Vad det än är, så är jag sjukt tacksam att jag får må såhär prima nu när vi befinner oss i paradiset. Så jag bara NJUTER.

Gravidappen låter mig den här veckan veta en massa fakta om härligheter som åderbråck, hemorrojder, karpaltunnelsyndrom och slappa blodådror (yes, såna finns tydligen). Känns extra skönt att jag inte känner igen mig i nåt av det böket å stöket för tillfället.

Nåt annat den berättar är att Basilika är omkring 35 cm nu, vilket känns så…GIGANTISKT! Hon sparkar på rätt bra, åt alla möjliga håll. Ibland utåt, ibland neråt, ibland uppåt. Så hon verkar vara en rörlig liten krabat.

Och ja hörrni – that´s it tror jag. Jag mår helt enkelt TIPPETOPP, och hoppas att the Beyoncé-mode håller i sig!🎉 Hur är det med er andra? Jag hoppas innerligt att ni som också befann er i PISSET nu fått simma upp till den Beyoncéglimrande ytan. Eller åtminstone är på väg åt rätt håll. Berätta! Hur mår ni? PUSS!💘

Läs om gravidvecka 25 här!
Läs om gravidvecka 24 här!
Läs om gravidvecka 23 här!
Läs om gravidvecka 22 här!
Läs om gravidvecka 21 här!
Läs om gravidvecka 20 här!
Läs om gravidvecka 19 här!
Läs om gravidvecka 18 här!
Läs om gravidvecka 17 här!
Läs min hemliga graviddagbok (vecka 3-16) här!

 1. Åh du är jättefin! Så himla härlig klänning också 🙂 Jag har börjat känna mig som en enorm boll och har ont i kroppen. Har tyvärr inget Beyonce-mood just nu men håller tummarna att det kommer! kram

 2. Maria skriver:

  Vanja du är ingen beyonce och du ska inte glamourisera din graviditet som hon gjorde. Vi kvinnor blir gravida och föder barn vi är byggda för det och det är inget märkvärdigt med det. Det är som att män skulle glamorisera sina fysiska styrkor och säga vi män är fysisk starka och det får oss att känna bra om man nu ska jämföra det. Det är inget märkvärdigt med det Heller det är en vanlig grej. Män är bygga fysiskt starka. Jag tycker inte att kvinnor ska leka gudinnor bara för att de råkade bli på smällen i ett ligg. Do better, be Hubble.#du är inte märkvärdig

  1. Ehhh va? Så konstig kommentar

   1. Tove skriver:

    Verkligen märklig kommentar!? Det är väl bara toppen om du mår strålande, Vanja! Fler Beyoncé-dagar åt folket! 👏🏼🌟❣️

  1. Anna skriver:

   Haha, men herregud ”Maria”, du hashtaggar ”du är inte märkvärdig”? Du kan omöjligt finnas på riktigt och mena det vansinniga du skriver. SCHAAAS med dig, ditt troll. Du är inte välkommen här med sådana kommentarer.

  1. Sarah skriver:

   När glamouriserar Vanja sin graviditet? Hon har tvärtom även skrivit om det jobbiga! Det är väl super härligt om hon mår bra och känner sig fantastisk!
   Håller med ovanstående, schaaaas med dig!!

 3. Erika skriver:

  Im right behind ya, med en vecka. Det är alltid lika kul att läsa om din upplevelse av min kommande vecka 🙂 Jag känner igen mig i väldigt mycket och liksom du, trivs jag nu otroligt bra i min kropp! Äntligen är det inte bara BRÖST(!!) utan mer proportionerligt med en fantastisk preggomage, jag känner mig så kvinnlig och sexig i det. Ljuvligt! 😍

 4. Johanna skriver:

  Så härlig läsning vännen 😍 hoppas ni har det minst lika bra på andra stället 🏖

 5. Nea skriver:

  Vilken underbar känning! Var är den ifrån?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..