ANNONS

Magiskt ställe, uselt internetzzzz

/

Hej hörrni! Vi har flyttat till ett nytt hus som är helt MAGISKT, det enda tråkiga är att the internetzzzz här är uselt. Det har inte gått att göra någonting överhuvudtaget från datorn (blogga/maila/ladda upp YT-klipp), iblaaaaaand har det funkat att ladda upp grejer via mobilen. Nu har jag dock köpt en dongle och för tillfället (den har krånglat REJÄLT den med) verkar det funka, så nu försöker jag hinna slänga upp lite inlägg innan jag blir utslängd från cyberspace igen.

Hursomhelst – på detta vansinnesvackra ställe åt vi lunch häromdagen.

Instagramvänligt deluxe, eller hur?

Iggy lever lajf här och får äta glass nästan varje dag. Lyrrepyrrigt värre. Vi lever också lajf och blir mer och mer kära i Sri Lanka för varje dag som går.

Temperaturen är perfekt, vi har hittat paradisstränder som är nästintill obefolkade, asgrymma restauranger, bra surf, svintrevliga mänskor, billigt och bra att äta och shoppa – och dessutom en GENUIN känsla rakt igenom. Sri Lanka is the shit hörrni, ni MÅSTE hit! Vi är faktiskt redan sugna på att åka tillbaka, ha ha.

Nu ska jag ladda upp lite bilder från vårt förra hus så att ni får se det. Sen ska ni såklart få kika på det som vi bor i nu också, bara the dongle internetzzz tillåter… Håll tummarna att vi hörs snart igen!

8
33

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00