Magiskt ställe, uselt internetzzzz

 

Hej hörrni! Vi har flyttat till ett nytt hus som är helt MAGISKT, det enda tråkiga är att the internetzzzz här är uselt. Det har inte gått att göra någonting överhuvudtaget från datorn (blogga/maila/ladda upp YT-klipp), iblaaaaaand har det funkat att ladda upp grejer via mobilen. Nu har jag dock köpt en dongle och för tillfället (den har krånglat REJÄLT den med) verkar det funka, så nu försöker jag hinna slänga upp lite inlägg innan jag blir utslängd från cyberspace igen.

Hursomhelst – på detta vansinnesvackra ställe åt vi lunch häromdagen.

Instagramvänligt deluxe, eller hur?

Iggy lever lajf här och får äta glass nästan varje dag. Lyrrepyrrigt värre. Vi lever också lajf och blir mer och mer kära i Sri Lanka för varje dag som går.

Temperaturen är perfekt, vi har hittat paradisstränder som är nästintill obefolkade, asgrymma restauranger, bra surf, svintrevliga mänskor, billigt och bra att äta och shoppa – och dessutom en GENUIN känsla rakt igenom. Sri Lanka is the shit hörrni, ni MÅSTE hit! Vi är faktiskt redan sugna på att åka tillbaka, ha ha.

Nu ska jag ladda upp lite bilder från vårt förra hus så att ni får se det. Sen ska ni såklart få kika på det som vi bor i nu också, bara the dongle internetzzz tillåter… Håll tummarna att vi hörs snart igen!

 1. Anneli skriver:

  Hej Vanja! Vi funderar på att åka till Sri Lanka i januari, vilken strand är det på fotot ovan, ser ju vansinnigt härligt ut! Kram

  1. Jag tänker att jag skirver ett inlägg om det här, så får alla dela med sig avs ina tankar. tror det kan bli väldigt intressant. <3 Så enormt svår fråga.

 2. Johanna skriver:

  Jag och min käraste är såå sugna på att dra till Sri lanka nästa vinter. Vi älskar stranden och att bada, var hittar vi fina stränder?
  Och var tycker du det är bra att bo? Vi vill som sagt vara nära fina stränder, inte för turistigt men absolut inte ”öde”.
  Tacksam för tips 😍

  1. Klart ni ska hit! Jag kommer skriva en guide när jag kommit hem. Bokmärk den och kategorin Sri Lanka 2018 så får ni massa bra tips!😽😽💘💘☀️🌴

 3. Martina skriver:

  Ser så underbart ut att jag övertalade familjen att åka dit på stört. Åker tre veckor i mars. Har ni bytt område? Vi ska bo i wadduwa är det fööör dött ist tro?

  1. Åååååå lyllosar! Har ingen koll på wadduwa men tror säkert att det är ljuvligt! Såg härligt ut när jag googlade! Grattis, bästa landet detta alltså!😍😍😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..