Sri Lanka i mitt hjärta

 

På söndag är det dags att åka hem. Vad jag inte kommer sakna med Sri Lanka:

 1. Det otroligt usla internettttet.
 2. Myggorna.

Vad jag kommer sakna:

 1. Resten. #SriLankaIMittHjärta 💘
 1. Henric skriver:

  Hej på dig!

  Läst dina inlägg om Sri Lanka. Turtle Beach verkar stället att bo på när jag läser men vad heter det när jag skall söka boende…. hittar det inte på Booking.com, airbnb och andra. Finns nåt som heter Matara, nåt som heter Hikkaduwa o s v så återkom gärna om vad som är det lankesiska namnet för Turtle Beach

  1. Tjena! Googla på Turtle beach Hikkaduwa så ser du på kartan var den ligger. Det är i Hikkaduwa. Lyllos dig som ska dit! <3

 2. Sara skriver:

  Hej Vanja! Eftersom jag fått så många bra tips via din blogg och podd så vill jag passa på att tipsa tillbaka om en annan bloggare/YT:are som jag hittat och tror du skulle gilla: The Frugality (Alexandra Stedman). Cool brutta som renoverar hus och gillar kläder/pratar om preggo-stil (bland annat). Ps. Hittade inte din mejl så därför blev det en kommentar 🙂

 3. SARA skriver:

  Alltså, vilka ultra-fräsiga bilder! Hoppas att sista dagen på Sri Lanka var fantastisk! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..