Fyraårsgodingen

 

I dag fyller min goda lilla unge fyra år, hurra, hurra, hurra, HURRAAAAAA!🎉💘 Vi kom ju hem sent i går och hade inte mycket tid eller möjlighet att förbereda morgonfirandet, men lyckades ändå ratta ihop nåt rätt bra tycker jag.

Haffade den sista biten prinsesstårta på ett fik på Arlanda i går kväll, och hittade några ljus och serpentiner här hemma som legat kvar sen treårsdagen. Phu. Hade ingen saft eller nåt festligt att dricka, men vatten blir ju rätt kul det med om man får det i en fräsig mugg med sugrör.🎈

Som tur var hade det kommit ett bud som inkluderade ballonger medan vi var borta, det passade ju PERFEKT! Saken var biff, och födelsedagsbrickan klar.

Iggy har varit så sjukt taggad på den här födelsedagen, och han har vetat att det är just dagen efter att vi kommit hem från Sri lanka som gäller – då blir han fyra år. På grund av tidsskillnaden vaknade vi ganska tidigt i morse, och medan vi låg kvar och mös i sängen sa Iggy: ”Mamma, jag har en bra idé. Du går ut, och sen ligger jag och sover, och sen kommer du och pappa in med tårta och presenter, och så sjunger ni Ja Må Han Leva!”. SÅ bra idé! 😂

Sagt och gjort – vi gjorde precis just så, och det blev såklart succé. Lyckan att få äta tårta till frulle!

Presenter hade vi kirrat innan vi åkte, så lite förberedda var vi ändå. Iggy fick en burk slajm…

…en pruttpistol…

…och en mycket efterlängtad radiostyrd Blixten McQueen-bil.

Succé!

Strax kommer den nyblivna fyraåringen hem från föris (mormor hämtar). Sen kommer kusin Ruben med familj över och grattar, och mormor hänger också kvar och myser och käkar middag med oss. På söndag blire kalas. Med fiskdamm såklart. Eftersom Iggy även sa detta i morse: ”Mamma, jag har en bra idé! På mitt kalas ska det vara en fiskdamm, och du ska stå bakom lakanet, och jag ska fiska upp MASSA godiiiiis!”. Återigen – SÅ bra idé!😍

 1. Karin skriver:

  Grattis till Iggy! Helt fantastiskt att han är 4 år, det betyder att jag snart följt dig i 5 år 😀

  1. Ååååå TACK för att du är kvar Karin! Magiskt ju! <3

 2. Isabel skriver:

  Hipphipp hurra hurra hurra hurra och grattis till Iggy!! <3

 3. Evelina skriver:

  Vill önskar Iggy ett stort grattis på fördelsedagen med denna låt 👇
  https://youtu.be/_Ra1Y6K7nSs
  Och tacka honom för att han förgyller din blogg med så mycket av sin underbara person. 👏👦🏼💖✨🌟🎁🎉

  1. Ha ha men GULL! <3 Härligt med lite födelsedagsbaktakt!

 4. Elin skriver:

  Jag fyller också år 29/01

 5. Läsare skriver:

  Hurra och grattis till Iggy! 🐙🐚🦑🐠🍨🎈

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..