ANNONS

Hemma!

/

Nu är vi HEMMA IGEN!🎉 Vi kom rätt sent i går kväll efter en ganska kaosig och rejält försenad hemresa. Det första flyget från Colombo till Dubai blev försenat eftersom flygplatsen stängde av vårt flygplans startbana för underhållningsarbete strax innan vi skulle lyfta. Så alla flyg fick rattas om, och vi kom iväg senare än var det var tänkt.

Väl uppe i luften meddelade piloten att vi skulle bli ännu mer försenade eftersom Pakistan stängt av sitt luftrum för missiltester (!), så vi fick ta en omväg. Mmmmm, missiltester i närheten. PRECIS sånt man vill höra när man är paniskt flygrädd som jag. 😬

Väl framme i Dubai hade vi bara minuter på oss att hinna med vårt anslutande flyg hem, så i sällskap av en (mycket barsk – ve den som inte höll jämna sprintersteg med henne och hamnade efter) Dubaiflygplatskvinna med en stor ”TO STOCKHOLM!”-skylt RUSADE vi genom flygplatsen till vårt plan. Som även det sen blev försenat.

Men men. Nu är vi hemma igen, dock utan specialbagaget som tappades bort någonstans på vägen. Ingen fara med det dock – bara vagnen, surfbrädan och vår nyinköpta stol som är på vift. De grejerna klarar vi oss utan ett par dagar.

SÅ. Nu är vi back on track, och inledde vår hemkomst med att i morse fira Iggy som fyller fyra år i dag. HURRA!🎉 Mer om det senare.

Efter firningen gick vi och åt frulle på Nytorget 6, drack ljuvligt gott kaffe och åt mat som man verkligen var sugen på efter två veckors Sri Lanka-frullar. Ett mjukt sätt att starta Back To Reality-livet.

Sen har jag packat upp, tvättat igenom två maskiner smutstvätt, varit ute å handlat, köpt blommor, städat i ordning här hemma, gått igenom all post och tvättat håret.

Om jag inte fixar omkring mig på en gång efter en resa kan jag inte koppla av. Det måste kännas mysigt hemma, och jag vill komma i ordning så fort det bara går. Annars har jag en sån kaosig känsla i kroppen och får svårt att koncentrera mig på nåt annat tills jag fått ordning å reda på omgivningen. #SmåttPedant👹

Nu sitter jag precis just här, och ska börja beta av mailen och kirra blogginlägg. Eftersom uppkopplingen i Sri Lanka var fullkomligt genomrutten kommer veckans preggouppdatering bli lite försenad den här veckan. Men den kommer, lovar!

Massor av fina bilder från vår vansinnesmysiga resa är också på g, likaså en Sri Lanka-guide och en house tour av det andra huset vi bodde i som vi blev FULLKOMLIGT kära i. Dit måste vi tillbaka!😍

Men – nu är det jobbdags, vi hörs lite senare!👋🏻

16
50

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00