ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Thomas Sabo

Ingen ska väl behöva gå naken tycker jag

/

Snart är det ju Alla Hjärtans Dag, woopeliwoopwoop! Eftersom jag (som ni vet) är ett stort fan av det här med vardagsglädje, så välkomnar jag såklart alla tillfällen att sätta guldkant på tillvaron.👹 Och i det här inlägget så är guldkanten till och med bokstavlig snarare än bildlig.😍✨

Jag och Jossan är ju väldigt stolta ambassadörer för smyckesmärket Thomas Sabo. En perfect match för smyckesjunkies som vi; har vi inga smycken på oss känner vi oss nakna. Jupp.🍑 (För övrigt ett himla, himla bra argument när det kommer till smyckesshopping – vem vill slinka runt i sin birthday suit när det är så kallt som i Sverige?😜 Det är ju ORIMLIGT, som Kishti skulle säga.)

Och även om vi är ganska så rackarns duktiga på att unna oss oavsett om det är julafton eller tisdag, så känns det ju liksom liiiite mer legitimt på nåt sätt att gå loss på fräsiga presenter till sig själv (eller önska sig av sin familj, kompis eller partner) när dagar som Alla Hjärtans infaller.

Att ha flera halsband på sig samtidigt tycker jag är tokfint, och att blanda guld å silver gör jag hejvilt. Älskar när man får till en lite lagom slarvig känsla. Alla smycken ovan kommer ifrån Thomas Sabo, och det lilla silverhjärtat högst upp från kollektionen Together. Just den kollektionen innehåller massor av fina saker som passar extra, extra bra nu till Alla Hjärtans.

Alla smycken i just den kollektionen är designade för att symbolisera samhörighet på olika sätt. Det är hjärtan och cirklar som länkar in i varandra för att visa på oändlighet och kärlek. FINT.💘

Jag och Jossan fastnar ofta för samma saker, örhängena med cirklar har jag också. Bar dem JÄMT för nåt år sen. Ska nog plocka fram dem igen nu ser jag.😍

Måste ju få med en magbild också, när man skriver ett inlägg om kärlek!😘 Basilika à la preggovecka 28!

En väldans fiffig grej som Thomas Sabo erbjuder är att man kan gravera många av smyckena med personliga meddelanden. PERFA inför Alla Hjärtans ju! Jag har ett silverarmband där det står Make It Work och en guldbricka (bilden) med GRL PWR. Älskar såna vardagliga påminnelser som funkar som små affirmationer. En väldigt fin present att få eller ge också, tänker jag. Personliga presenter is the shit.💥

Spana in Jossans fina halsbandskombo! Det lilla hjärtat i roséguld är från Together-kollektionen, resten är från Thomas Sabos övriga sortiment (finns SÅ mycket fint!).

Så gå loss nu tycker jag – på fina presenter till antingen er själva eller en partner, en kompis eller någon i familjen. Ingen ska väl behöva gå naken tycker jag.😜 Önska eller handla själva. Slink in här för att spana in mina och Jossans Thomas Sabo-favoriter!

4
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00