ANNONS

En sån där jobbigt stolt morsa

/

I måndags tog mormor med Iggy till kvarterets blomsterbutik efter att hon hämtat honom på föris. Där fick han välja två buketter; en till mamma och en till pappa. Det var ett tack från mormor för att vi styrt upp resan till Sri Lanka. Och nu måste jag skryta lite på ett sådär småvidrigt ”Jag tror minsann mitt barn är ett GENI!”-sätt, ni vet.

Men titta här…! Iggy fick alltså välja HELT själv, fritt bland alla blommor som fanns i butiken. Den här buketten valde han till mig, och den är ju bara SÅ SABLA FIN…! Så ljuvligt komponerad vad gäller både färger och former. Cool är den också. Tistlarna var viktiga, tydligen.

Det här är pappas bukett. Också magiskt snajdig ju! Och så fint ihopsatt, med den fluffiga brudslöjan kring den ruffigare vadsjuttsingendetnurärförblomma.

Mormor SVOR på att Iggy valt helt, helt själv – och jag blev så rackarns impad. Han är med mig rätt ofta när jag köper blommor, så han har nog fått lite koll genom åren. Men ändå – när en unge får gå loss tänker jag (TÖNTIGT nog – att man TROTS att man som päron överraskas VARENDA DAG av sin unges kompetens ÄNDÅ underskattar dem) att hen väljer knakiga färger och brokiga kombos?

Men ungar, de kan. SÅ HIMLA MYCKET.

Det känns lite tråkigt och tomt nu när mormor åkt hem igen, och man inte längre lever i kollektiv. Det märktes så himla väl på framförallt Iggy hur mycket han stormtrivdes med sin lilla by omkring sig. På söndag återuppstår den dock, då är det dags för fyraårskalas.

Och hörrni – i kväll kommer veckans preggouppdatering. Fick en önskan från min instakompis Johanna att skriva om det här med att resa som gravid. Ett jättebra tema tycker jag. Så jag tänker att vi fokuserar på det i kvällens veckouppdatering. Har ni några frågor om hur det är att vara utomlands, resa, flyga etc när man är på smällen – gå loss i kommentarsfältet så svarar jag i kväll!

9
41

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00