ANNONS

En extra snajdig dag, typ

/

Såhär såg jag ut i dag! Rackarns snajdig om jag får lov att säga det själv.😜

Jag och Jossan hade en crazy bananas-intensiv dag ihop. Intensiv men ASROLIG! Vi har nämligen dragit igång arbetet med ett riktigt drömprojekt. Det roligaste vi gjort, och det bästa vi gjort. Nästa vecka ska jag berätta vad det är vi pysslar med. Men nu backar vi en smula, ni MÅSTE få se hur vår morgon såg ut. den var nämligen rackarns snajdig den med. Kolla bara:

Aj, aj, AAAAAAJ! …som vi brukar säga när nåt är så härligt att det liksom nästan gör lite ont.

För HUR LJUVLIG frullefika (det bästa av två världar!😋) var inte detta? Att kirra denna setup för en plåtning var en del av dagens jobb, varav den bästa delen nog var att vi kunde mumsa i oss alltihop när vi var klara!😂

Ljuvligheterna försvann dock sakta men säkert allteftersom tiden gick. Vi KUNDE bara inte hålla oss från att tugga i oss alla godsaker. Efter en dryg timma gick det inte att plåta mer – för då var det bara smulor kvar av vår flådiga setup.👹

Nåväl, tur att vi har bildbevis på hur härligt det såg ut från början!😜

Och det var såklart eftersom vi hade plåtning som jag var lite extra fräsig i dag. Ska vi köra en Momspo/Preggo då kanske? Yes, såklart! Detta är faktiskt en riktig fyndoutfit, bokstavligt talat. Passar ju himlans bra att jag står vid en reaskylt dessutom.

Klänning / Fyndad på HM´s julrea för 100 pix
Pjucks med stjärnor / Fyndade på Best Secret på 71% (!) rabatt
Jackfluff / Gina Tricot
Kepa / Snart 10 år gammal, från Hattbaren
Gul väska / Fyndad på Best Secret på 52% (!) rabatt
Preggomage / Gravidvecka 28

Tack älskade Jossan för en grym dag! Att jobba med dig är ALLTID skitkul, och på nåt sabla vänster får vi liksom ALLTID ihop det – hur tajt med tid vi än har eller hur trötta vi än är. 💘

6
41

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00