Precis vad jag behövde i dag…

 

Såhär fräselifräsmysigt hade jag det i morse. Eller – i förmiddags, rättare sagt. Eftersom jag på grund av det usla wifit i Sri Lanka varit nästan avstängd från jobb i två veckor har det varit bråda dagar sen jag kom hem. Minst sagt. Så i morse kände jag att jag ville mysa till det lite extra för mig själv, för att liksom ge själen ett break.

Och att kirra en grym frulle är verkligen ett bra sätt att starta dagen. Såklart. Inte alltid man har tid bara. Eller lust. Eller ork. Vi har varit rätt så spaka sen vi kom hem. Dels på grund av tidsskillnaden som gjort att vi vaknat runt 05, 06 och varit pangtrötta runt 20-strecket. Men också på grund av tempot. Både jag och Niklas har haft enormt mycket att ta igen jobbmässigt de senaste dagarna. Men nu börjar det mesta hamna på banan.

Mmmm – medelkokt ägg med Kalles, ost-å skinkmacka med avocado, kiwihalva, rysk yoghurt med bär och honung, en croissant – åsså cappo på det såklart. En lisa för själen.

Nåt som inte är på banan riktigt än är el bloggo. Jag tog ju en maaaassa fina bilder i Sri Lanka som jag såklart vill visa er, även fast vi inte längre är på plats. Hoppas ni tycker det är ok att de kommer nu istället. Har några inlägg jag vill skriva innan vi går vidare från det där rackarns paradiset:

 • Hur en klassisk dag såg ut för oss där. SÅ ljuvlig vardag!
 • Mina bästa Sri Lanka-tips.
 • Ett inlägg om smycken – med världens bästa kontakt om man vill beställa egna, handgjorda smycken.

Jag kommer också skriva ett inlägg om huset vi bodde i den sista veckan – Lassana Villa. Det var helt magiskt. Det inlägget kommer senare i kväll.

Nu ska jag jobba vidare. En sista grej bara – ni vet rottingfåtöljen i bakgrunden? Well, som ni vet så har ju vi en förmåga att ständigt göra om här hemma. He he. Och nu är planen att rottingfåtöljen ska få vandra vidare, och att en läderstol vi köpte i Sri Lanka ska få ta dess plats. Vi har dock inte orkat packa upp den nya stolen än (tröttheten har varit MASSIV denna vecka), så vi vet inte om planen funkar riktigt. Men det visar sig. Ni ska också få se, såklart.

 1. Ser helt ljuvligt ut.

  Kram och trevlig helg💕

 2. Åh vilken magisk frukost! Älskar frukost hehe

 3. Lina skriver:

  Åh fick sån feeling nu och började googla kaffemaskiner. Skulle inte du ha lust att göra ett inlägg om det? Kanske kan bli ett kul samarbete 😉 Ser ju för himla gött ut!
  Kram och trevlig helg!

  1. Ja, jag ska göra ett inlägg om vår maskin. Efter att vi haft vår älskade nespressomaskin i nästan 8 år uppgradera vi för några månader sen till deras senaste – Creatista heter den. Så sabla BRA! Ska göra ett inlägg om den när jag hinner, den är grym – gör mjölken själv, rengör sig själv och är toksnygg. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..