ANNONS

En bit av Sri Lanka i Estocolmo

/

Nämen hallå där nya fina läderfåtölj! Säg hej till mina fina blogoliner! Och blogoliner – säg hej till vår nya fina fåtölj!👋🏻

Här är den alltså, stolen vi köpte med oss från Sri Lanka. Vad tycker ni? VI ÄLSKAR DEN!😍 Vi har läääänge spanat på en liknande, men varje gång CHOCKATS av prislapparna på den här satans modellen. Att den börjar (ja, BÖRJAR!) på runt 7, 8 lax är inte ovanligt. Heller inte att den kan kosta uppemot 16-20 000. Inget för oss, med andra ord.

Men i Sri Lanka (där just lädervaror är väldigt prisvärda) såg vi helt plötsligt denna stol – för en tiondel av priset. SÅKLART slog vi till. 700 spänn betalade vi för ovan skönhet. Dyrt för att vara Sri Lanka, men rackarns billigt för att vara Svedala.

Tycker att den liksom coolar till hela Bara Vara-rummet. Vår Blocketfyndade rottingfåtölj vi hade där innan var också jättefin. Men dels störde sig Niklas på att den var lite för röd i färgen (hatar och älskar att denna snubbe liksom inte ger sig förrän saker å ting är purrrrfect 😂), dels kändes det lite för snirkligt med både en snirklig stol och ett snirkligt bord jämte varandra (guldbordet med marmorskiva som står bredvid). Fladdermusfåtöljen passar mycket bättre tycker vi.

Vi passade på att köpa en matchande puff också. Tycker att både den och fåtöljen har så perfekta slitningar och färgskiftningar. Vi letade ganska länge innan vi hittade rätt nyans på lädret. Viktigt viktigt att det inte skulle vara för…ehhh, rött. 😜

Känns så otroligt mysigt att ha fått med sig en bit av Sri Lanka hem. Den här stolen kommer påminna oss varje dag om vår ljuvliga resa till detta ljuvliga land.

Kanske min framtida favoritplats för amning av Basilika (om amningen nu skulle få för sig att FUNKA den här gången)?😍

29
63

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00