ANNONS

Drömmis vs Mardrömmis

/

VIL-KEN DAG!😅 I dag gick andra plåtningsdagen av stapeln för mitt och Jossans hjärteprojekt som vi är mitt uppe i just nu. Vi plåtade på Drömmis, som vi såklart hade gjort extra drömmigt dagen till ära.🌸

Jamen ni ser ju. ORIMLIGT gölligt nästan! 🦄✨🌈 Lilla Monyay fick såklart vara med på (ett gäng) hörn. Finns ju inget bättre sätt att glittra till sin vardag än med våra fina, fina anteckningsblock och stickers.💝

Men. Om Drömmis var extra drömmigt ur just den här vinkeln…

…så kan man säga att den motsatta sidan av vårt ljuvliga kontor inte var riiiiktigt lika snajdigt. Vi döpte denna sida till Mardrömmis!👹

Under dagen tog vi en maaaaaaaassa olika bilder. En setup hade hatt-tema. 🎩 Och medan vi var såhär pass snajdiga passade jag såklart på att ta en…

…Dagens Preggo! Eller – kanske Dagens Anti-Preggo? Känner att det här kanske inte är den mest inspirerande outfitbild jag levererat genom åren – men kanske den märkligaste! Såna kan ju också sitta fint ibland.🤡

Sorryborry att jag är så hemlighetsfull med vad sjuttsingen vi pysslar med. Jag VEEEET att det är både störigt och lökigt. Men alternativet är att inte berätta alls vad jag gör på dagarna, och det känns så tråkigt.😩

Snart ska ni såklart få veta vad vi håller på och kokar ihop! är det någon som vågar sig på en gissning?😃

13
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00