ANNONS

TACK för Tintin-peppen!

/

TACK hörrni! Vad kul att få sån PEPPPPPP på Basilikas namn! 💖🙌🏻 Hmmm – eller ska vi börja kalla henne Tintin nu kanske…? 🤔 Nää – det blir märkligt. Hon får nog fortsätta heta Basilika ett slag till, det känns liksom mest naturligt så länge hon är i magen i alla fall.

Minns att vi inte började kalla Iggy för Iggy förrän han var nåt drygt år gammal. Det kändes liksom weird att kalla en sån liten plutt för ett ”riktigt” namn. Lite samma känsla som när man kallar sin mamma vid förnamn i stället för att säga ”mamma” ni vet? Lite strängt typ. Så han fick heta Grodan, Piggly, Igster osv – en rackarns massa smeknamn tills dess att vi kände oss bekväma med att kalla honom för just Iggy.

Hursomhelst – JÄTTEKUL att ni verkar lika förtjusta som vi i  namnet Tintin!🎉 Roligt också att Billie och Lola hittade hem hos många av er. Kanske blir det några Billies och Lolas hos er andra preggofierade som följer el bloggo?

Några föreslår även att Lola borde få vara med som ett tredjenamn, men eftersom Niklas inte gillar det så är det inte riktigt ett alternativ. Så ni får det i stället!😘

Känns skönt att vi hittat något som båda tycker om. Lätt att det blir en smula infekterat kanske, det där med namn. Så viktigt ju att båda gillar det man bestämmer sig för. Men inte helt lätt att hitta gemensamma favoriter såklart.

Hur går det på den fronten för er andra preggosar, har ni hittat rätt än? Ni behöver inte avslöja vad ni lutar åt, bara kul att höra hur diskussionen går därhemma. Eller är ni kanske såna som tycker det känns märkligt att bestämma namn innan ni träffat bebisen? Så är det ju för många. Berätta gärna! Har ni hittat rätt (hur gjorde ni i så fall – namnappar, namnlistor, kollade tidningar/böcker?), är ni överens med er partner eller är det svårt att komma överens – eller vill ni vänta med namn tills ni träffat er bebelino? Så kul att höra hur andra tänker kring detta ju!😍

29
45

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00