ANNONS

Livet i Technicolor är roligare liksom

/

Happy clappy lördag på er! Tänkte lysa upp detta blogginlägg med en klassisk Dagens Preggo OCH ett par väldans röda pjucks!❤️

Alla borde äga ett par röda skor, de livar upp den basigaste av outfits och gör en på omedelbart bättre humör. Man ska inte underskatta the power of FÄRG!🌈

Alla borde dessutom äga (minst) ett ytterplagg i fuskleopardpäls.

Även mönster gör underverk för såväl humör som stadsbild, och i min värld är leopard en basfärg – lika mycket som svart och vitt.🐯 Livet blir liksom roligare i Technicolor, tycker jag.🦄✨

Pjucks / Asos
Silverbrallor / Urban Outfitters
Stickad tröja / Zara
Fuskleopard / Stand (lånad av Jossan)
Kepa / 8 år gammal, från Hattbaren
Mage / Gravidvecka 29

Vecka 29…! Gaaaaaahhh! Det är något psykiskt som sker när 20-någontingveckorna övergår i 30-någontingveckorna. När man är på 20-någonting så kan man fortfarande tänka att ”Det är låååångt kvaaaaaar tills Basilika kommer!”. Men när 20 blivit 30 blir allt helt plötsligt så mycket mera på riktigt. Så känner i alla fall jag.

Och på tal om det där med att förlossningen nu faktiskt börjar närma sig – nästa vecka kommer ett inlägg om just det som jag vet att många frågat efter. Med Iggy var det ju självklart att jag ville föda med planerat kejsarsnitt – vill jag göra det igen, eller har jag ändrat mig? Alla mina tankar kring detta kommer i ett blogginlägg i nästa vecka.😘

Nu får ni ha en riktigt FAB fortsättning på helgen, det tänker jag ha! I dag plåtar jag och Jossan hela dagen igen till vårt hjärteprojekt, och i morgon ska hela lilla familjen + kusin Ruben med familj på musikalen Aladdin. Ska bli sjukt kul, hoppas Iggy kommer gilla´t!

Se fler Dagens Preggo här!

4
41

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00