23 mobilbilder från en rackarns mysig helg

 

 

Vad passar bättre en tisdag här i el bloggo, än att kika lite på hur min helg såg ut i mobilbilder?😜 Nu kör vi!

Vi inledde med att kirra hemmagjorda pizzor på fredagkvällen. Mästerkocken och minimästerkocken rattade fram riktiga goodies.

Jag snöade ju fullkomligt in på Wijaya Beach´s pizza med fetaost och oliver när vi var i Sri Lanka, och det har även blivit min favvosetup på pizzafronten sen vi kom hem. (SÅ GOTT!😋) Så Iggy fick i uppdrag att kirra en sån till mig.

Niklas körde på rödlök, fetaost och champinjoner. Smarrylarry! En perfekt fredagmiddag.

På lördagen hade jag och Jossan plåtningsdag hela dagen för vårt drömprojekt, så jag inledde morgonen med att slinka förbi Drömmis och hämta lite rekvisita.

Jag mötte upp fotograf-Kajsa på vägen, och vi gick hem till oss där plåtningen skulle äga rum. Eftersom Kajsa plåtat familjebilder till oss några gånger så kände Iggy igen henne, och tyckte att hon skulle plåta honom. Så det gjorde hon medan han poserade lite snajdigt med sin snutte i soffan.😂❤️

Sen bjussade han Kajsa på konsert. GÖLLE. Efter konserten slank han och Niklas iväg, så att vi kunde jobba ostört resten av dagen.

Och vad pysslade vi med därhemma då? Vi kletade runt rejält vid köksbordet…

…använde den här setupen…

…gick loss på presenter, bullar å blommor…

…och slogs, tydligen!🤕

Närå, såklart inte. Vi hade en ruskigt rolig och produktiv dag som (som ni ser) innefattade alltifrån bullar till plåster. Älskar att jobba med detta projekt, älskar att jobba med Jossan.💘

På kvällen gick jag och Iggy loss på rekvisitan som blivit över från dagens plåtning.

Han var så noga och ville göra fint, jag ville gegga.👹

Efter ett tag fick jag dock med honom på geggandet, och vi byggde en moss-skapelse av cupcakesmulor på min hand. Notera dock Iggys del av skapelsen – han gjorde ett armband runt min handled av kristyr och dekorationskulor. Typiskt ju – att la mama geggade medan han gjorde fint.🙈

På söndagen satte jag på mig detta, och upptäckte när jag tittade mig i spegeln att jag INTE SÅG PREGGO ut. Och det tyckte jag var LJUVLIGT. Att kunna ha jeans och byxor med hög midja, och sen någon härlig topp till det…aaaahhh… Jag längtar SÅ. Får dröja lite till, men jag njöt väldigt av att se såhär pass opreggo ut. I alla fall från framsidan.

På dagen roade vi oss bland annat med att göra fröblandningen som jag mumsade i mig till frulle i går, ni vet?

Och på eftermiddagen gick vi på musikal – Äventyret Alladin. Det fanns såna här fräsiga utklädda mänskor man kunde ta bilder med innan föreställningen, men Iggy tyckte att de var lite läskiga så jag fick köra en solobild.

Föreställningen var jättefin. Väldigt färgglad, mycket musik och mycket humor. Var rädd att den kanske skulle vara lite för svår för Grodan och att han skulle vilja gå i pausen, men det ville han absolut inte. Han tyckte det var jättekul.

Vi gick med kusin Ruben, Oliven och Mackanrackarn och båda kidsen tyckte verkligen om föreställningen. Iggys favoritkaraktär var kamelen, som gjorde stor succé när den pruttade vääääldigt länge. Såklart. Det var verkligen en föreställning som var anpassad för barn, och Iggy och Ruben skrattade flera gånger. KUL! Väldigt mysig grej att göra som familj.

Efter föreställningen var Iggy modigare, då dansades det för fullt till musikalens låtar ute i foajén. Passade på att ta en bild då istället.

Sen slank vi hem, drog en burgare till middag och mös i soffan. Iggy somnade ganska kvickt, så jag och Niklas passade på att ge oss in i säsong två av ÜBERGRYMMA sci fi-serien Black Mirror (Netflix). Så sabla BRA! Se den, alla ni som gillar sci fi alt är intresserade av hur vår framtid kan komma att bli.

En riktig myshelg tycker jag. Hoppas ni också hade det gött!

LOADING..