ANNONS

Vabbandet kommer liksom aldrig särskilt lägligt

/

Hej från vabblyan!👋🏻 Som alltid, så kom detta vabbande inte direkt….ehhhh…lägligt. I dag var den enda dagen på hela veckan som var helt orörd (dvs inga möten, inga plåtningar, inga extragrejer – försöker ha åtminstone en sån dag per vecka). Den enda dagen då jag skulle kunna sitta ostört med min dator och köttaköttakötta. Så SJÄLVKLART blev det vabb, just precis i dag.😬

SJÄLVKLART blev det också den där typen av vabb som är absolut minst önskvärt. Ni vet, när man har ett kiddo som är sjukt nog att för inte gå till föris – men piggt nog för att vilja lekalekaleeeeekaaa hela dagen. 😂🙈

Som tur är har jag (som ni nu vet extra väl 😍) världens bästa partner in life, så tillsammans ägnade vi förmiddagen åt att tillsammans skuffa undan det som var mest panik. Jag behövde plåta ett ganska omfattande samarbete, ta gravidbilder till söndagsinlägget och spela in veckans YouTube-klipp. Allt det fick vi gjort innan klockan 11.30 med hjälp av sjukt bra teamwork – och paddan (såklart).

Sen slank Niklas till sitt kontor, och jag å Grodan har roat oss på diverse sätt sen dess. Nu kom Niklas precis hem igen (vi brukar dela upp dagarna 50/50 när det är vabbdags så att vi båda kan få nåt gjort), och det är dags att byta.

Så nu ska jag ägna återstoden av denna vabbdag åt att kötta så mycket jag kan. Prio ett? (När man har mycket att göra och för lite tid är priolistan ens bästa vän och absolut bästa knep. Annars är det lätt att fastna i att försöka göra lite av allt, vilket nästan alltid resulterar i noll produktivitet och 100% stress.) Alltså – prio ett? Att skriva det utlovade inlägget om hur jag vill ha min förlossning. Blir det planerat kejsarsnitt även denna gång – eller vill jag testa en vaginal födsel? Svaret hittar ni här i el bloggo senare i kväll!

0
24

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00