I annonssamarbete med THOMAS SABO

Jag måste varit en skata i mitt tidigare liv

 

Jag är ju en smyckesjunkie av RANG, som ni vet. Måste varit en skata i mitt tidigare liv. 😜💍 Därför är det såklart världens bästaste jobb att få agera ambassadör för smyckesmärket Thomas Sabo, hurra hurra för en match made in heaven!🙌🏻✨🌈

Nåt som jag tror att de flesta kopplar ihop med just Thomas Sabo, är deras ikoniska Charm Club-smycken. Ni vet, armband och halsband som man själv komponerar ihop genom att välja bland massor av fina smyckessymboler – charms.

Såhär! 😍

Nu har Thomas Sabo precis utökat sin Charm Club med maaaaaaaassor av nya TOKFINA charms (jag och Jossan höll på att GÅ AV när vi slank in på sajten för att spana in nyheterna😍🙌🏻), och känslan i de nya varianterna är bohemiskt URHÄRLIG! Jag älskade typ ALLT…!🙊 #SkataSomSagt

Jag har (hittills he he 🙈) gjort två halsband. Det är lätt som en plätt – man väljer kedja (finns massa olika) och sen hänger man på de charms man tycker passar. För det ena halsbandet valde jag mitt stjärntecken (oxen), och en sol som fick representera att alltid försöka sprida bra energi.✨ Här hittas alla stjärntecken!

Det andra halsbandet fick bestå av tre charms som jag helt enkelt tyckte var snajdiga ihop.✌🏻Sen kan man ju byta sinsemellan (de är superlätta att klicka av och på), och alla charms kan man ju dessutom även sätta på armband om man vill. Här hittas alla charms! Vintage Ethno och Sun, Moon, Stars är mina favoritavdelningar att kika runt i.🌙✨

De kommer i supersöta boxar, och är verkligen en rackarns bra present till antingen sig själv eller någon man tycker om.💝

Dessutom blir charmsen som ett slags små affirmationer. Så passa på att skapa ett halsband eller armband som betyder något på riktigt, och påminner dig om saker som gör dig glad.💘

Blev också kär i detta månörhänge, även det från Thomas Sabo (hittas här).🌙

Tycker det är så himla, himla fint att bada i smycken. Särskilt när de känns bohemiska och inte så ”uppstyrda”. Då kommer man undan med en rackarns massa bling tycker jag, utan att riskera att se ut som någon som precis klivit ur ”Dynastin” (en referens som kanske bara gammel-Vanja hajar? 😂🙈).

Tycker också om idén att man verkligen kan skapa sina egna kombinationer, som blir väldigt personliga.

Är så fasansfullt förtjust i mitt stjärnteckenhalsband. Det kommer ni få se mycket av i el bloggo från och med nu har jag en känsla av…

Här hittar ni alla fina smycken i Thomas Sabos Charm Club!

 1. Amanda skriver:

  Solen gillade jag verkligen lite extra 😀

 2. Sofia skriver:

  Men toppen du har på dig?! Vaaaart är den ifrån?

 3. Åsa skriver:

  Fantastiska Vanja! Läser och läser flera inlägg och det känns som den bästa boken man bara vill läsa mer av! Varit sämst på att kommentera på ett tag, men du ska alltid veta att jag kikar in ofta och tycker så himla jättemycket om din blogg, det vet du💜😇 På senare tid har jag mer än en gång tänkt på hur begåvad du är av så MYCKET olika delar/egenskaper/kunskap. Hur får hon ihop allt smart till en ”lättsam” men ändå så tilltalande text/inlägg/tankeställare/budskap?! Hon ger och ger oss läsare så makalöst mycket vett varje dag. TACK från mitt ❤ Skrev tre kommentarer när du skrev om namnet ni valt, att jag ÄLSKAR din mammas förslag och hoppas verkligen ni väljer det till slut. Då fick jag ”du postar för snabbt” flera ggr (3) och blev lite sur då det aldrig hänt. Försöker hitta din mail här men lyckas inte…😐 Hoppas Iggy mår lite bättre och att ni får en fin lördag! Just, vilket underbart inlägg om kärleken mellan N och dig! Blev nästan tårögd💙💞 Stor kram!

  1. Å, fina fina Åsa! Tack för din härliga energi – precis vad som behövs här hemma i vabbträsket just nu kan jag säga! ;-D KRAM och TACK för all pepp du sprider! <3

 4. Ellen skriver:

  Åh var är toppen ifrån? 😍

   1. Jessica skriver:

    Älskar! Vet du om det finns några återförsäljare i Sthlm? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..