Några snyggbilder, en fulbild och världens bästa jeanstips

Inlägget innehåller annonslänkar

 

Ledsen för bloggtystnaden i går. Det var en…eeehhhh…FULLPACKAD måndag. Minst sagt. Men nu har jag en heldag vid datorn, så nu rackarns bananer SKA DET BLOGGAS!💥

Tänker att vi drar igång med nåt lite mer lättsmält, efter de senaste dagarnas inlägg om förskola och kejsarsnitt. Ämnen vi såklart ska återkomma till. Men först kör vi en Dagens Preggo. Såhär såg jag ut i helgen!

Kängor / Esprit (några år gamla så finns inte kvar, men liknande hittas här)
Jeans / & Other Stories, nya favvosar – ÄLSKAR DEM!
Teddyjacka / Monki (tyvärr slutsåld, men liknande hittas här)
Väska / Best Secret
Mössa /
Asos

Och hörrni. Måstemåstemåste tipsa särskilt om de här magiska jeansen från Stories som är lika fina på preggosar som ickepreggosar! Älskar att de är korta och utsvängda. Jag höll på att bli TOKIG på att de enda preggojeans som fanns var stuprör, och jag vill ha BREDA brallor. Också. Så provade jag de här och de funkade PERFEKT, trots att de inte är preggojeans.

Jag tog en större storlek än vad jag brukar köpa, sen har jag satt en sån här smart grunka i gylfen för att få plats med magen. Jag har också vikt ner överdelen på jeanslinningen ett varv – och då sitter brallerna perfekt! Jag får plats med magen, de sitter skönt – och DE ÄR SNYGGA. 🙌🏻 I och med att man i princip bär dem med gylfen öppen får man ha långa tröjor eller klänningar över, men sånt är ju vi preggos redan vana vid. Jeansen hittas här!

Är så otroligt glad att jag haffat dem, det öppnar liksom upp garderoben igen här hemma. Älskar ju att ha klänning över jeans, men tycker bara det funkar med breda jeans, inte smala. Så nu kan jag köra loss på min favoritkombo igen!😍

Bjussar på den här för att spräcka hål på den fräsiga bloggbubblan en smula. Sånt e ju alltid kul liksom. Och skönt. Och befriande. För både mig å er. Vassegod!🙃

Nu ska jag kötta vidare här hemma vid datorn. På dagens Att Göra står bland annat att jag ska beställa en specialblankett för egenföretagare från Försäkringskassan. Föräldrapenningsansökan coming up alltså. SHITOBERTO – Basilika närmar sig!😅

 1. Åsa skriver:

  Vad fin du är! Du ser SÅÅÅÅÅÅ Ung ut lilla Vanja:) Du åldras ju inte en dag någonsin. Ska du spara ut ditt hår?

  1. Ha ha men GULLEEEE! I går var jag faktiskt hos frissan och klippte mig, så nope! 😉

 2. emzi skriver:

  Härliga bilder 😀

 3. Martina skriver:

  Heej!
  Två frågor: hur håller du ditt hår så snyggt blond? Älskar den jalla färgen man har efter det är nyfärgat, så är ju din färg alltid! Mitt blir gult såååå fort speciellt efter ha vistas i solen.

  Och på tal om solen.. blir det någon Sri Lanka guide? 🙂

  Ha en fin dag!

  1. Ha ha vad kul at du gillar mitt barr! Jag gör faktiskt inget särskilt, var hos frissan i går och gjorde klipp å sling (senast jag var där var nog i oktober h ehe) och hon var också impad över att det hållit sig så bra färgmässigt. Så det kanske har något med hårkvaliteten att göra? Men det finns ju jättebra silvershampon och inpackningar som man kan köra då och då för att ta bort det gula. Kolla med din frisör så kan hen garanterat rekommendera nåt bra. 🙂

  1. Och just det – yes det kommer en SL-guide! Kul att du e pepp!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..