ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Polarn O. Pyret

En härligt prickig lösning på det eviga klädproblemet

/

Att klä sina kids när vintern börjar övergå i vår, eller när hösten börjar övergå i vinter är alltid lika svårt tycker jag. Ofta blir det för varmt – eller så blir det för kallt. Lösningen i vår familj har blivit att ha ett gäng lager på lager-plagg med smarta funktioner som man kan kombinera hitan å ditan för att skapa en optimal utomhusoutfit. Våra absoluta favoriter kommer från Polarn O. Pyret.

Ett av de första ”rejäla” plaggen vi någonsin köpte till Iggy var ett par skalbyxor, från just Polarn O. Pyret. De var snäppet för stora, men det gjorde inget eftersom man kunde anpassa dem rätt bra med hjälp av hängslena som hörde till. Dessa skalbyxor (vi döpte om dem till ”lekbyxor” eftersom de var så bra att leka i – tålde allt och tillät rörelse, spring å lek) hade han JÄMT, och vi klarade oss på samma storlek i två säsonger. Dels på grund av att de var anpassningsbara storleksmässigt i och med hängslena, men också för att vi kunde byta ut fothällorna när de slitits ut, istället för att behöva köpa ett par helt nya byxor.

Och just såna saker tycker jag att Polarn O. Pyret är så grymma på – plaggen är så oerhört genomtänkta. Både vad gäller funktion (hallå – FÖRBÖJDA knän – extra skönt och extra rörligt! 🙌🏻) men också vad gäller hållbarhet. För just det där med hållbarhet är ju tyvärr inte så vanligt att klädmärken fokuserar på i dag. Varför erbjuda konsumenten att bara byta ut en trasig del av plagget (som skohällorna på Iggys lekbyxor) när man kan tjäna mycket mer på att de köper ett helt nytt? Nej, grymt bra initiativ av Polarn att erbjuda utbytesdelar till sina plagg!

Nää, heja hållbarhetstänk (mycket trevligare rent ekonomiskt för oss barnfamiljer också såklart) och heja Polarn O. Pyret! Iggys lekbyxor fick nyligen vandra vidare till ett yngre kiddo, och vi har faktiskt skaffat precis samma modell en gång till, för att vi var så nöjda med par nr 1.

Nåt annat som vi nu införskaffat eftersom uppsättning nr 1 fått vandra vidare av storleksskäl är en vindfleecejacka och en skaljacka. Två plagg som är bästa kompisar och perfekta att bäras ihop för att få till både värme, vindtäthet och vattenresistens – men som också kan användas var för sig.

Även här är allt så rackarns genomtänkt. Och det jag tycker är så bra är att det utöver själva funktions- och hållbarhetstänket även finns ett BARNTÄNK. Kläderna ska vara sköna, bekväma och viktigast av allt – HÄRLIGA ATT LEKA I. Nåt som tyvärr inte alltid är självklart när man ska köpa kläder till sitt kiddo. Men även här levererar Polarn O. Pyret. Att dragkedjan på vindfleecejackan är försedd med ett hakskydd till exempel, så att det inte ska skava. Eller att ärmarna på skaljackan är förböjda så att den ska vara så skön som möjligt att ha på sig. Älskart!

Andra smarta funktioner är att jackan har tejpade sömmar på de mest utsatta ställena för att stå emot regnet ännu mer, en vindslå på insidan av dragkedjan (såklart fodrad med mjuk fleece längst upp mot halsen #barntänk) som skyddar extra mot snålblåst – och inbyggda reflexer som gör att kiddot syns från alla håll. Perfekta plagg när man ska ut och upptäcka naturen till exempel!

Dessutom (och detta ska iiiiinte underskattas 😍) är plaggen tokfina. Härliga färger som man kan kombinera hur man vill – alla plagg blir fina ihop. Ser fram emot att ha en härligt prickig, vattentät, vindtät och alldeles laaaaagom varmkall unge i dessa fina plagg i vår!

Spana in Polarn O. Pyrets alla fina och smarta ytterplagg här!

2
33

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00