Inspiration på gravidstilsfronten!

 

Tänkte att jag skulle lyfta det här med gravidstil en smula. Som ni vet tycker jag det är sjukt kul med kläder, och att anstränga mig att sätta på mig grejer som gör mig glad gör verkligen underverk för mitt humör och välbefinnande. Det är vardagsglädje, helt enkelt.

När man är preggo är det dock ganska så rackarns utmanande. Det där med att klä sig kul. Lägg på tio minusgrader och snösnösnö på det så blir det ännu trixigare. Well, det som alltid hjälper mig när jag fastnar på stilfronten är att inspireras av andra, och då är Inspirationstagram min största go to-source. Där hittar man alltid härliga mänskor som får en att känna att ”Jamen det ÄR ju inte så rackarns svårt att sätta på sig roliga grejer ju!”. Nu kikar vi på tre av mina favvisar på just gravidstilsfronten:

Först ut är denna rara ärta – Billierose! En holländsk tjej som har urhärlig stil, ett mysigt hem och en positiv attityd. I love! Hon har ganska nyligen fått sitt första barn, men scrollar man tillbaka lite i hennes flöde så hittar man en massa fina preggooutfits att inspireras av:

Här är några av mina favoriter! Billierose är dessutom alltid väldigt rimlig i sin stil, det hon sätter på sig är alltid wearable och aldrig för spejsat liksom. Kolla in hennes inspirationstagram här!

En annan favvo som också nyligen fått sitt första barn är Amanda Cannon. En svensk tjej som bor i Amerrkat och har ett nästintill OLIDLIGT fint Instakonto. Men – trots de magiska bilderna drar hon sig inte för att skriva om hur livet faktiskt är ”på riktigt” med en bebis. Sömnsvårigheter är något de ofta brottas med till exempel, och jag älskar hennes mix av inspirerande bilder och uppfriskande ärlighet om föräldralivet.

Sen är hon också sjukt stylish, och scrollar man tillbaka lite i hennes flöde hittar man perfekta vardagsoutfits som är lätta att kopiera 👹. Perfekt! Amandas inspirationstagram hittas här!

Tredje tipsbruttan är norska Marianne Theodorsen. Henne har jag ingen större koll på faktiskt, förutom att hon klär sig så VANSINNIGT HÄRLIGT! Det är liksom färger och mönster och färger och mönster på ett ljuvligt maxat sätt. Säkert inte en stil som tilltalar alla, men jag blir så sjukt inspirerad!

Leopardsettet med teddyjackan över vill jag liksom bara kopiera RAKT AV, så sabla ljuvligt! Det GÅR ju inte att vara på dåligt humör i de där kläderna, det säger sig självt. Dessutom tror jag att man gör en massa andra mänskor glada också, mönster och färg är himla bra för stadsbilden faktiskt. Mariannes inspirationstagram hittas här!

Så! Hoppas ni andra preggosar (eller ickepreggosar, går ju finfint att inspireras ändå tänker jag) fick lite påfyllning på inspokontot. Vill ni spana in fler av mina preggooutfits hittar ni dem här (”vanliga” outfits hittas här).

 1. Allis skriver:

  Så intressant hur ”mode” är så olika för olika människors humör. Jag är inte alls så brydd om kläder när jag är gravid. Känner mig bara snygg och mysig pga magen och vill helst av allt vara bekväm, DÅ kommer mitt glada humör. Efter bebisen är ute tycker jag dock inte alls att det är rimligt att köra leggings och en snygg oversized tröjklänning, då vill jag liksom vara lite mer fashion.
  Älskar tanken att köra ett härligt mjukisset som outfit dock, den får jag nog sno! 🙂

 2. Emma skriver:

  Alltså åh. Det är så svårt att klä sig med v.32-mage. Det känns så ovärt att köpa nya kläder nu också. Och så är det ju vrålkallt så en känner ju sig som en riktigt barbamamma med alla lager som krävs för att överleva.
  Två månader. Sen kommer våren och bebis. Och jeans med hög midja. Mhm!

  1. Håller med i ALLT du säger! Höga jeans igen – ååååååhhhhhhh!

 3. Astrid skriver:

  Himla fint alltihop! Är själv sjukskriven och i v 30 pga har den härliga kräkas-genom-hela-graviditeten-komplikationen, så min stil just nu är… ehhh… Ja. Men jag passar på att drömma om sommaren och fina amningsvänliga plagg istället!

  1. Å men neeeeeeeej. Fy satan alltså. Bra jobbat att du inte imploderat av kräkrfrustration! Tipsar om serierna Gomorrah (HBO tror jag) och Black Mirror (Netflix) om du behöver saker att kolla på där i sängen. PUSS!

 4. Erika skriver:

  Är inte ens hälften så fräsig under mina graviditeter 🙈 Skyller det på att jag spenderar 8h av mina vardagar i arbetskläder / varselkläder och övrig tid i underställ och yllesockar då vi för tillfället har runt -20 i Kiruna och alldeles för mycket snö för att kunna ha nåt annat än kängor 😅 Håller tummarna på snyggare stil till sommaren 😉

  1. MINUS TJUGO?! Å herrejesses, ja men då tycker jag att yllesockar låter som den PERFEKTA preggootufitten ha ha! Kram och du får njuta av ljuvliga sommarklänningar sen istället! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..