ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Downtown Camper by Scandic

Att äntligen få ge eremitgenen lite näring

/

Förra veckan BODDE JAG PÅ HOTELL…! I ett EGET rum. Alldeles ENSAM. ”Jehupp”, kanske ni tänker nu. ”Vaedemededå?”.

Well, Niklas insomni i kombination med Iggys ickesovande har i princip omöjliggjort bortanätter för la mamas räkning. Det har helt enkelt kostat för mycket både fysiskt och psykiskt att ytterligare kaosa till Niklas sömn. En extra usel natt kan ibland ställa till det i flera veckor framåt, och inga övernattningar i världen är värda det.

Men. Förra veckan så HÄNDE DET. Underbara Mama som jag ju bloggar hos hade kirrat världens mysigaste kickoff. Komplett med spa, lyxmiddag och övernattning på ljuvligt hotell i eget rum. Och eftersom både jag och Niklas vill hinna få in lite egenlyxiga grejer innan Basilika kommer, plus att vi faktiskt GJORT FRAMSTEG PÅ SÖMNFRONTEN (!!!!!! Halleluja, mer info om detta kommer! 🎉) kändes det helt plötsligt görbart att jag skulle kunna vara med. Så JAG VAR MED! 😭🎉🙌🏻

Bild: KajsaCharlotta.se

Vi var på Downtown Camper vid Brunkebergs torg, och hela alltet var liksom en sån rackarns BRAKSUCCÉ! Först körde vi fördrink, och givetvis passade jag och mina två kepstvillingar Knivis och Sriwanna (👈🏻 ny bloggare här på Mama, spana in!) på att ta en trillingbild.

Bild: KajsaCharlotta.se

Sen bjöds vi på magisk middag där vi fick prova på en stor del av menyn. Nom nom.

Bild: KajsaCharlotta.se

Jag satt bredvid asmysiga Maija som är redaktionschef på lika asmysiga inredningstidningen Family Living. Vi var väldigt snajdiga ihop tycker jag, färg- å mönsterälskande brudar liksom. Som en blommig djungel i miniformat. Great minds think alike. 🌴

Och på tal om Family Living, så har ”vårt” nummer PRECIS KOMMIT UT, gaaaaahhhh! De var ju hemma hos oss och gjorde inredningsreportage strax innan vi slank till Sri Lanka, och nu finns alltså resultatet i tidningen! Har inte sett det själv än (tror det bara kommit ut till prenumeranter än så länge, borde finnas i butik närsomhelst) men är SÅ PEPPAD! 🎉 Och lite rädd. Alltid läskigt när man inte själv plåtat och valt bilder ju. Men reportagen i Family Living är alltid kalasfina, så rent logiskt borde ju vårt också vara det tänker jag. 🙈

Bild: KajsaCharlotta.se

Fina Carin! Jag måste säga att Mama-gänget är så sabla härliga, det känns som att jag är på precis rätt plats. ALLA inblandade (bloggarna, tidningsredaktionerna, säljteamet) är ursköna – och så okomplicerade att hänga med. Det finns liksom noll ängslighet. Väldigt skönt. Kanske, kanske har det något att göra med att nästan alla är föräldrar? En ganska stor del av ens ego flyttar ju liksom lite automatiskt på sig när man får barn. Det får inte plats, man har inte tid, och upptäckten att det finns något som är viktigare än en själv bottnar i ens medvetande. Nåt som jag tror gör gott för de allra flesta.

Fräsiga FF! Vi åt och pratade och skrattade och pratade och skrattade ännu mer. Stämningen var på topp!

Bild: KajsaCharlotta.se

Jag satt mittemot denna MAGISKA duo: Annika och Lollo (som är chefredaktör för Mama och Family Living). Och alltså – vilken underhållning de stod för! 😂 Efter tusen år i media- och tidningsbranschen hade de sisådär en triljon roliga stories att bjussa på. Jag satt mest tyst på andra sidan bordet, lyssnade och asgarvade. Så jäkla roliga brudar! 🙌🏻

Runt 23-strecket började de flesta av oss bli rött pömsiga, så jag slank upp till mitt härliga rum och NJÖT av att vara ensam. Ljuvligheternas ljuvlighet. Jag sminkade av mig i mitt fina badrum och bara….VAR, liksom.

På tal om smink, så gjorde ju jag ett mastodontinlägg nyligen om alla mina favoritprodukter + hur jag sminkar mig här. Slink in å läs om ni är nyfikna. 💄

Även om jag bara skulle stanna över natten så packade jag upp och bodde in mig. Så mysigt ju. ☺️ Här har ni mina hudvårdssoldater, som alltidalltidalltid är med mig. Skrev ett inlägg om dessa rara och magiskt braiga ärtor också för ett tag sen. Det inlägget hittar ni här.

Har använt mig av Bio-Oil för att smörja in magen under preggofieringen, men lagom till att den var slut fick jag ett bud med ovan gröna flaska från Mádara. Den är superhärlig, och får bli ett bonustips. Ekologisk och doftar underbart. För er som gillar ekologisk hudvård överlag så är Mádara ett grymt märke. Har några masker och en peeling från dem som är magiskt bra.

När jag gjort mig i ordning kröp jag ner i sängen och bara NJÖT. Av att få vara för mig själv (det var lääääänge sen eremitgenen fick näring) och av lugnet. ✨

Hemma gick det helt okej. Varken Niklas eller Iggy sov särskilt bra, men eftersom Niklas sömn nu faktiskt blivit bättre de senaste månaderna (halleluuuuja som sagt! 🎉🙌🏻) så blev det ingen panik. Och övernattningen var värd det, för alla inblandade.

Tack fina, fina Mama-gänget som bjussade på detta lyxiga och tack fina, fina Niklas som bjussade på sin energi. ❤️

8
67

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00