I annonssamarbete med DOWNTOWN CAMPER BY SCANDIC

Att äntligen få ge eremitgenen lite näring

 

Förra veckan BODDE JAG PÅ HOTELL…! I ett EGET rum. Alldeles ENSAM. ”Jehupp”, kanske ni tänker nu. ”Vaedemededå?”.

Well, Niklas insomni i kombination med Iggys ickesovande har i princip omöjliggjort bortanätter för la mamas räkning. Det har helt enkelt kostat för mycket både fysiskt och psykiskt att ytterligare kaosa till Niklas sömn. En extra usel natt kan ibland ställa till det i flera veckor framåt, och inga övernattningar i världen är värda det.

Men. Förra veckan så HÄNDE DET. Underbara Mama som jag ju bloggar hos hade kirrat världens mysigaste kickoff. Komplett med spa, lyxmiddag och övernattning på ljuvligt hotell i eget rum. Och eftersom både jag och Niklas vill hinna få in lite egenlyxiga grejer innan Basilika kommer, plus att vi faktiskt GJORT FRAMSTEG PÅ SÖMNFRONTEN (!!!!!! Halleluja, mer info om detta kommer! 🎉) kändes det helt plötsligt görbart att jag skulle kunna vara med. Så JAG VAR MED! 😭🎉🙌🏻

Bild: KajsaCharlotta.se

Vi var på Downtown Camper vid Brunkebergs torg, och hela alltet var liksom en sån rackarns BRAKSUCCÉ! Först körde vi fördrink, och givetvis passade jag och mina två kepstvillingar Knivis och Sriwanna (👈🏻 ny bloggare här på Mama, spana in!) på att ta en trillingbild.

Bild: KajsaCharlotta.se

Sen bjöds vi på magisk middag där vi fick prova på en stor del av menyn. Nom nom.

Bild: KajsaCharlotta.se

Jag satt bredvid asmysiga Maija som är redaktionschef på lika asmysiga inredningstidningen Family Living. Vi var väldigt snajdiga ihop tycker jag, färg- å mönsterälskande brudar liksom. Som en blommig djungel i miniformat. Great minds think alike. 🌴

Och på tal om Family Living, så har ”vårt” nummer PRECIS KOMMIT UT, gaaaaahhhh! De var ju hemma hos oss och gjorde inredningsreportage strax innan vi slank till Sri Lanka, och nu finns alltså resultatet i tidningen! Har inte sett det själv än (tror det bara kommit ut till prenumeranter än så länge, borde finnas i butik närsomhelst) men är SÅ PEPPAD! 🎉 Och lite rädd. Alltid läskigt när man inte själv plåtat och valt bilder ju. Men reportagen i Family Living är alltid kalasfina, så rent logiskt borde ju vårt också vara det tänker jag. 🙈

Bild: KajsaCharlotta.se

Fina Carin! Jag måste säga att Mama-gänget är så sabla härliga, det känns som att jag är på precis rätt plats. ALLA inblandade (bloggarna, tidningsredaktionerna, säljteamet) är ursköna – och så okomplicerade att hänga med. Det finns liksom noll ängslighet. Väldigt skönt. Kanske, kanske har det något att göra med att nästan alla är föräldrar? En ganska stor del av ens ego flyttar ju liksom lite automatiskt på sig när man får barn. Det får inte plats, man har inte tid, och upptäckten att det finns något som är viktigare än en själv bottnar i ens medvetande. Nåt som jag tror gör gott för de allra flesta.

Fräsiga FF! Vi åt och pratade och skrattade och pratade och skrattade ännu mer. Stämningen var på topp!

Bild: KajsaCharlotta.se

Jag satt mittemot denna MAGISKA duo: Annika och Lollo (som är chefredaktör för Mama och Family Living). Och alltså – vilken underhållning de stod för! 😂 Efter tusen år i media- och tidningsbranschen hade de sisådär en triljon roliga stories att bjussa på. Jag satt mest tyst på andra sidan bordet, lyssnade och asgarvade. Så jäkla roliga brudar! 🙌🏻

Runt 23-strecket började de flesta av oss bli rött pömsiga, så jag slank upp till mitt härliga rum och NJÖT av att vara ensam. Ljuvligheternas ljuvlighet. Jag sminkade av mig i mitt fina badrum och bara….VAR, liksom.

På tal om smink, så gjorde ju jag ett mastodontinlägg nyligen om alla mina favoritprodukter + hur jag sminkar mig här. Slink in å läs om ni är nyfikna. 💄

Även om jag bara skulle stanna över natten så packade jag upp och bodde in mig. Så mysigt ju. ☺️ Här har ni mina hudvårdssoldater, som alltidalltidalltid är med mig. Skrev ett inlägg om dessa rara och magiskt braiga ärtor också för ett tag sen. Det inlägget hittar ni här.

Har använt mig av Bio-Oil för att smörja in magen under preggofieringen, men lagom till att den var slut fick jag ett bud med ovan gröna flaska från Mádara. Den är superhärlig, och får bli ett bonustips. Ekologisk och doftar underbart. För er som gillar ekologisk hudvård överlag så är Mádara ett grymt märke. Har några masker och en peeling från dem som är magiskt bra.

När jag gjort mig i ordning kröp jag ner i sängen och bara NJÖT. Av att få vara för mig själv (det var lääääänge sen eremitgenen fick näring) och av lugnet. ✨

Hemma gick det helt okej. Varken Niklas eller Iggy sov särskilt bra, men eftersom Niklas sömn nu faktiskt blivit bättre de senaste månaderna (halleluuuuja som sagt! 🎉🙌🏻) så blev det ingen panik. Och övernattningen var värd det, för alla inblandade.

Tack fina, fina Mama-gänget som bjussade på detta lyxiga och tack fina, fina Niklas som bjussade på sin energi. ❤️

 1. Hej Vanja!
  Härligt att höra att sömnen börjat ordna upp sig för Niklas😊 Käkar han 5-HTP? Skrev till dig för ett tag sen om att jag käkat det en period och blivit hjälpt. Har funderat ibland om han testat det och hur det har gått. Vore kul att höra hur han gått till väga för bättre sömn.
  Ha det fint!
  Kramar

 2. Amanda skriver:

  Men gud så mysigt! Ser verkligen helt underbart ut! 😀

 3. Hej!
  Började läsa din blogg regelbundet för inte så länge sedan och jag tycker den är toppen. Du sprider en sådan glädje och jag blir lika glad varje gång jag läst din blogg!
  Däremot känner jag att jag inte vet så mycket om Niklas insomni, jag har förstått att han har det och att det innebär ett viss mäck för er men det skulle vara väldigt intressant om man kunde få mer ingående information. Typ varför han har det, när han har fått det, vad det innebär för honom och för er osv. Kan förstå om det inte är någonting du/ni vill gå in på av integritetssjäl, men det hade varit väldigt intressant.
  Tack för att du sprider glädje och för att du inspirerar!

  1. Det blir lite sökande för dig men på deras Youtube kanal ”familjen Wikström Malmqvist” finns det ett klipp där Niklas talar om det här. Gå tillbaka ca 1år och leta 😊

 4. Ååh vad härligt för dig att du kunde komma iväg på lite egentid!!✨⭐️✨En liten fråga- vart kommer din necessär ifrån? Tycker den är superfin!!😍

  1. Men JA! Det var SÅ GÖTT! Necessären är från Urban Outfitters!

 5. Emelie skriver:

  Herregud vad mysigt! ÄLSKAR också att vara själv o bara vara! 😀

  Gud vad spännande att få höra hur det går på sömnfronten! Kom ihåg ett längre inlägg du skrev om det som berörde. Nu kan jag förstå på ett helt annat plan. Min kille fick grov tinnitus i somras när vi blev ihop och det har i princip förstört hans liv. Ingen sömn, måste ta sömntabletter varje natt o sjukskriven eftersom han inte kan somna. Men lite som Niklas så är han extremt positiv o underbar att leva med något så hemskt.

  Ser verkligen fram emot det! 🙂

  1. Å vad hemskt. 🙁 Vilken tur att han också är positivt lagd, det finns liksom inget annat sätt att hantera pissiga grejer. Försöker man inte göra det bästa av situationen blir det ju ÄNNU pissigare, liksom. Kram och hoppas att det reder ut sig på nåt sätt för er. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..