5 saker som gör att jag mår bättre och bättre

Inlägget innehåller annonslänkar

 

Å vad skönt, den här veckan BLIR bättre än förra. 🙌🏻 Även om kroppen fortfarande bökar å stökar så är humöret sisådär hundra procent bättre än för bara några dagar sen.

Är glad dels för att jag och Niklas hade det där härliga mötet i går, men också för att jag googlade ”Babyloonz” precis och hittade detta:

Den jättefina och matnyttiga sajten Ditt Barn Och Du har skrivit om vår app Babyloonz TV (ladda ner för iPhone här och för Android här), och gett den fantastiskt betyg! 😍 Ditt Barn Och Du tar upp tre saker som de tycker är extra bra med appen och dess innehåll:

 1. Tempot (som är långsamt för att de minsta ska hinna med, inga snabba klipp)
 2. Pedagogiken (programmen utvecklar t ex barnets ordförråd och empati)
 3. Tryggt för föräldrar (appen är fri från våld, reklam och extraköp)

HURRAAAA vilken fin start på morgonen att läsa det! 💘 Spana in hela recensionen här.

Fastnade ett bra tag på sajten för övrigt, så vill gärna tillbakakaka-tipsa om den. ✨ Fanns massor av roligt och intressant material att läsa om barn och föräldraskap. Hur man kan prata med barn om sorg till exempel. En artikel om självkänsla. Hur man kan se på blyghet hos barn. Innebär blyghet detsamma som dålig social kompetens? Tips tips till alla som tycker det är kul att grotta ner sig i barns utveckling och föräldraskap alltså!

Nåt annat som gör mig glad just nu är denna solgula klänning från & Other Stories. Eftersom jag inte kommer i några succéblusar längre har jag fått byta ut dem mot succéklänningar. 😂 ÄLSKAR denna som jag kommer få plats i hela preggofieringen, och som även kommer vara tokfin efteråt!

Är också så sjukt nöjd med mina jeans, även de från & Other Stories. Har dem verkligen jämtjämtjämt. Bästa preggojeansen – fast de inte är preggojeans! 😍 Så skönt att kunna ha något som får en att känna igen sig själv stilmässigt ju. 😅

Navelkaoset har lagt sig något nu, det gör också att jag mår SÅ mycket bättre. 💪🏻 Tror att det beror på att navelhuden liksom blivit mindre känslig efter ett par veckors konstant gnidande mot mina kläder. Om någon annan lider av samma issue så fick jag grymma tips i kommentarsfältet på hur man kan lösa det: sätta en bomullsrondell över naveln som man ”tejpar fast” med plåster. Sjukt smart ju!

Nu hoppas jag att resten av dagen och resten av veckan fortsätter med samma fina energi, så kanske vi alla kan se fram emot ett gladare preggoinlägg på söndag! 😜

 1. Du är såå fin! Härligt med gult också!

  Älskar Babyloonz appen, eller Alma älskar den men det blir ju samma sak haha 😉 Den känns så genomtänkt och bra!

  1. TACK bästa gullplupp! Betyder sjukt mycket för mig och NIklas ska du veta! <3 Krama Alma och ge magen en klapp! Och dig själv en STOR påse fredagsmys i dag, okej? ;-D

 2. Vad glad jag blir att du blev glad av min recension av Babyloonz! <3 Och för att du tipsar om Ditt barn & Du <3 Skönt att du mår bättre!

  Känner för övrigt igen det där navelproblemet =P Henny ägnade sig åt att pilla mig i naveln en del under min graviditet… no fun kan jag säga =P Så sjukt obehagligt!

 3. Vilket härligt inlägg! Trogen lyssnare av podden och gillar verkligen er mix av djupt/ytligt och allt mitt emellan. Som livet alltså. För min del får du gärna ösa skit när allt är på botten 🙈och sprida solsken när det vänt! Supersnygg klänning f.ö! Idag är ju kvinnodagen så tycker alla kvinnor ska få skina lite extra denna dag!

 4. Jag har läst din blogg och följt dig sen du var gravid med Iggy. Brukar sällan kommentera men måste bara säga WOW! Du är så snygg och har en helt fantastisk stil. Är så impad av hur du hittar inspiration. Är själv gravid i vecka 29 och har levt i samma preggojeans och stickade tröjor typ hela vintern. Saknar min stil SÅ mycket men känner inte att jag får till den ihop med min preggokropp. Måste också säga att de är så skönt att läsa att du inte alltid känner dig bekväm med gravidkroppen. För mig är det jättejobbigt (trots att jag såklart är supertacksam för att jag kan få barn) och de är skönt att känna att man inte är ensam om känslorna.
  Fortsätt precis som du gör och värna vardagsglädjen. Du inspirerar mig varje dag! <3

  1. Men TACK fina fina Charlotte! Kan avslöja att jag inte är superfräsig på klädfronten varje dag (just i dag är det mjukisar och stor stickad tröja ha ha!), men förstår dig SÅ väl att det är svårt att få ihop sin stil med en helt ny kropp. Du får ta igen det när bebisen är ute, och njuta extra mycket av att kunna sätta på dig roliga plagg. KRAM! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..