ANNONS

5 saker som gör att jag mår bättre och bättre

/

Inlägget innehåller annonslänkar

Å vad skönt, den här veckan BLIR bättre än förra. 🙌🏻 Även om kroppen fortfarande bökar å stökar så är humöret sisådär hundra procent bättre än för bara några dagar sen.

Är glad dels för att jag och Niklas hade det där härliga mötet i går, men också för att jag googlade ”Babyloonz” precis och hittade detta:

Den jättefina och matnyttiga sajten Ditt Barn Och Du har skrivit om vår app Babyloonz TV (ladda ner för iPhone här och för Android här), och gett den fantastiskt betyg! 😍 Ditt Barn Och Du tar upp tre saker som de tycker är extra bra med appen och dess innehåll:

  1. Tempot (som är långsamt för att de minsta ska hinna med, inga snabba klipp)
  2. Pedagogiken (programmen utvecklar t ex barnets ordförråd och empati)
  3. Tryggt för föräldrar (appen är fri från våld, reklam och extraköp)

HURRAAAA vilken fin start på morgonen att läsa det! 💘 Spana in hela recensionen här.

Fastnade ett bra tag på sajten för övrigt, så vill gärna tillbakakaka-tipsa om den. ✨ Fanns massor av roligt och intressant material att läsa om barn och föräldraskap. Hur man kan prata med barn om sorg till exempel. En artikel om självkänsla. Hur man kan se på blyghet hos barn. Innebär blyghet detsamma som dålig social kompetens? Tips tips till alla som tycker det är kul att grotta ner sig i barns utveckling och föräldraskap alltså!

Nåt annat som gör mig glad just nu är denna solgula klänning från & Other Stories. Eftersom jag inte kommer i några succéblusar längre har jag fått byta ut dem mot succéklänningar. 😂 ÄLSKAR denna som jag kommer få plats i hela preggofieringen, och som även kommer vara tokfin efteråt!

Är också så sjukt nöjd med mina jeans, även de från & Other Stories. Har dem verkligen jämtjämtjämt. Bästa preggojeansen – fast de inte är preggojeans! 😍 Så skönt att kunna ha något som får en att känna igen sig själv stilmässigt ju. 😅

Navelkaoset har lagt sig något nu, det gör också att jag mår SÅ mycket bättre. 💪🏻 Tror att det beror på att navelhuden liksom blivit mindre känslig efter ett par veckors konstant gnidande mot mina kläder. Om någon annan lider av samma issue så fick jag grymma tips i kommentarsfältet på hur man kan lösa det: sätta en bomullsrondell över naveln som man ”tejpar fast” med plåster. Sjukt smart ju!

Nu hoppas jag att resten av dagen och resten av veckan fortsätter med samma fina energi, så kanske vi alla kan se fram emot ett gladare preggoinlägg på söndag! 😜

20
51

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00