BREAKING NEWS: Vi skriver en bok!

 

Med anledning av att det är Internationella Kvinnodagen i dag vill jag avslöja det hemliga projekt jag och Jossan pysslat med de senaste månaderna, och dela med mig av några riktiga GRL PWR-nyheter:

JAG OCH JOSSAN SKRIVER EN BOK! 💪🏻🌈⚡️🎉😍

Jaaaaa, en BOK! Woopeliwoopwoop! 🎉 Den kommer ut i höst, och det är SÅKLART en riktig GRL PWR-bok! 👊🏻✨ Den kommer vara PROPPFYLLD med pepp, personliga stories och handfasta tips på hur man skapar den drömvardag som vi alla faktiskt förtjänar (yes, DU också! 😘).

Vi har skrivit hälften av boken hittills, och (jupp, man FÅR tycka att ens egna grejer är SKITBRA! 😃) den blir MAGISK! ✨🦄 Det är PRECIS den här boken som jag hade behövt få i studentpresent. Eller 25-årspresent – eller 30-årspresent. Eller varför inte 40-årspresent? Sakerna vi går igenom i boken är sånt man ständigt behöver påminnas om för att må så bra som möjligt och ha ett så härligt liv som som möjligt.

Varje vecka får både jag och Jossan så många mail från tjejer som lyssnar på podden och som berättar att vi på riktigt förändrat deras liv genom att påverka deras synsätt och approach till livet. 🙈💖 Det är varmt-i-hela-själen-magiskt, och jag tror att vi skulle kunna göra ännu mer för ännu fler med en bok i handen. Det blir liksom mer påtagligt.

Boken är dessutom ingen ”vanlig” bok. Vi har tänkt kreativt och utanför boxen för att kunna skapa det mest inspirerande verktyget EVER för de som får den i sin hand. 🌈

Att skriva en bok tillsammans med denna drömmiga brutta är dessutom en otroligt rolig upplevelse. 👯‍♀️💘 Precis som allt annat vi gör tillsammans så går det liksom så…LÄTT!🙌🏻

Orden bara rinner ur oss, vårt asgrymma (och väldigt GRL PWR-aktiga – We LOVE You Alexandra & Alexandra! 😍) förlag Lava älskar allt de läst hittills och bilderna vi tagit blir fantastiska. Dessutom har vi världens bästa team på foto- och formfronten! 🙌🏻

Den här boken är det roligaste och det bästa jag och vi gjort hittills. Ett riktigt DRÖMPROJEKT som vi innerligt hoppas kommer betyda lika mycket för många, många fler än oss. 🌈

Ni ska givetvis få veta mer om boken, när vi fick idén till den och hur vi gick tillväga för att få den utgiven (tycker som vanligt det är TOKVIKTIGT att visa processerna bakom och inte bara det färdiga resultatet ☝🏻). Men det tar vi lite senare. I dag ville jag bara dela med mig av den här magiska nyheten!

SATAN I GATAN – vi skriver EN BOK! 🙊⚡️💪🏻💘😍🎉🙌🏻✨🦄💖

  1. Kommer definitivt att köpa den så fort man kan! Sjukt att man kan känna sådant pepp redan nu på att få läsa den, typ pirrigt, haha:)) Underbara bilder på er, man ler stort av att se eran kemi. Så olika i utseendet fast ändå ruggigt lika. Själsfränder! KRAM

    1. Ha ha, TACK finis! <3 Vi blir så sjukt peppade! PUSS och ha världens bästaste helg! 😀

  2. Så himla kul och som vanligt genomsyrar hur du vill ha det, dina värden det här projektet. tycker du är duktig på att kännas genuin i dina projekt! alltså hålla kvar sunda värderingar och positiv men rimlig inställning. tex detta att du/ni sett till att skapa er ett dream team, att liksom jobba igenom hela projektet så att ni verkligen får utföra er vision. stort lycka till!

  3. Wow, är så jäkla pepp på denna bok! Jag ska jobba utomlands (för första gången och jag känner ingen – scary!) med start i april och 6 månader framåt. Kommer alltså hem igen i höst lagom till denna bok släpps, och då kan jag behöva denna bok för att få lite pepp att ordna till vardagen i Sverige igen med allt vad det innebär (lyckas kirra ett jobb till exempel). Kommer deffo köpa denna bok – är så taggad! Heja er!

    1. Å vad underbart att höra! Och HEJA DIG, du vågar verkligen VÅGA! Det ångrar man aldrig, lovar! <3 Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..