Tintins bästis har landat!

 

Det blir inget ”Helgen i bilder”-inlägg den här veckan, eller – det blir ett halvt. Vi fokar nämligen på lördagen, då jag och Iggy fick träffa hans PINFÄRSKA lilla kusin som damp ner i förra veckan. HUR god? 😍

Oliven och Mackanrackarn blev ju på smällen nästan samtidigt som jag och Niklas. Så även denna gång hade vi turen att liksom tajma in våra kids, precis som med Iggy och Ruben. GÖTT!🎉

Vad blev det då för någonting månntro? Jo – en liten Essa! 👑 Döpt efter Olivens och Niklas farmor Elsa (som kallades för Essa). SÅ fint namn ju!

Jag och Iggy hade med oss en trio presenter till den nykläckta tvåbarnsfamiljen. Skumpa till mamma och pappa, ett legoflygplan till storebror, och…

…en urtjusig nappasnodd till lilla Essa. Hade tänkt köpa mockasinerna också, men de var så sabla dyra att nappasnodden fick räcka. 😬

Allra, allra första gången Iggy och Essa möttes. 😭❤️ Han klappade så fint och försiktigt, och fnissade åt att hon var så liten. Vi möttes upp allihop på ett falafelställe, köpte med oss käk och gick hem till Oliven och Mackanrackarn och lunchade. Sen hängde vi kvar där resten av dagen, i bebismyzet.

Kusinerna och bästisarna tyckte det var väldans skojigt att få hålla lilla bebben!

Titta hur de små händerna håller om den lilla bebiskroppen… AAAJJJJ!😭❤️

PUSS lillasyster! 😚

Det var ett helt gäng familjemedlemmar på plats som ville bebisgossa. Som till exempel farbror Charlie. Niklas var toksjuk, så han kunde tyvärr inte följa med. Han har fortfarande inte träffat lilla Essa. SÅ tråkigt tycker han. Men men, han får vänta tills han är 100% frisk och det lär bli mååååånga fler gostillfällen framöver!

När Ruben och Iggy myst klart med Essa svidade de om till superhjältar. ⚡️

Kramande superhjältar. 💞 Bästa sorten!

Tänk vad mysigt att hon är här nu, lilla Essa! Och vad kul att det blev en liten brutta också. Oliven och Mackanrackarn hade inte tagit reda på könet så det var en verklig överraskning. 💝

Det blir vääääldigt mycket mera verkligt att vi också ska få en sån här liten goding inom kort, nu när de fått sin. 🙈 Hon var så liten! Och så lätt! Det var ju ett SKÄMT att bära henne, kändes ju inte ens att man hade något i famnen?😂

Essa ägnade det mesta av lördagen åt att sova, äta och bebisgrymta litegrann. Hon kändes väldigt lugn. Det var betryggande på något sätt. Jag ser ju liksom förlossningen lite som ett startskott för KAOS, men det kanske inte behöver bli så ”illa” som jag tror? 🙊 Nåväl, vi får se.

VÄLKOMMEN Rubens lillasyster, Iggys kusin och Tintins blivande bästis Essa!❤️🎉

 1. Nehej bilderna när Iggy och Ruben håller i henne i soffan??? Tror att mitt hjärta just smälte ihop till en liten PÖL. Och Vanja du är så strålande vacker på dessa bilder! Vilken energi! 🌟

 2. Sara skriver:

  Vilka goda barn!! Så mysigt!! Har letat som en tok efter dina GALET snygga ringar (de som är ett set på tre-fyra ringar). Vet att du har tipsat om dom tidigare men kan inte för mitt liv komma ihåg vart de får att hitta 🙈vill du påminna oss igen? 😇💕

   1. Sara skriver:

    Ja precis dom!! Tack!! Nej vad kul! Så häftigt med egengjorda smycken, sätter verkligen en personlig touch 🙂

 3. Sara skriver:

  Åh så liten och fin! Blev helt chockad när jag fick min andra bebi, att dom är så små när dom är nya! Mindes att babyskyddet var sjukt tungt att bära och vagninsatsen också, men det var ju när en hade en tiokilosklump, inte en liten nyfödd trekilos. Så gosigt! Önskar mig nästan en till, fast jag sitter med sovande snart åtta månaders gosegris i famnen…

 4. Men åh jag dööör va gulligt när Iggy och Ruben håller i henne!! Sååå fint 💕💕💕

 5. Grattis till hela familjen Oliv ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..