Jag har ÄNTLIGEN klippt mig!

 

Eftersom jag senast var hos frissan i cirkus oktober 🙈 var det….ehhhh, dags att fiffa till barret en smula. Så att säga. Min fantastiska frisör Maggie rymde till Costa Rica innan jul på obestämd tid, och eftersom jag inte hade någon självklar ersättare blev det att jag drog ut och drog ut och drog uuuuut på att boka tid hos någon ny. Men i förra veckan fick jag äntligen ändan ur vagnen, och visst blev jag snajdig? 💁🏼‍♀️✨

Mittemot Drömmis ligger en tokfin frisersalong som heter Blanca, varje gång jag går förbi kikar jag in genom fönstren för att få inredningsinspo. Det är verkligen supersnyggt. Tänkte, att om mänskan som har salongen kan inreda sådär MAGISKT bra, så är hon uppenbarligen sjukt estetiskt lagd och borde alltså vara grym på att fiffa hår också.

Sagt å gjort, jag bokade tid hos Anna som har salongen för klipp å sling – och blev TOKNÖJD! Vi ljusade upp rejält runt ansiktet och klippte bort det risiga frizzet från topparna.

Jag gillar dock min utväxt, så Anna drog upp slingorna en bit men lät min egen färg ligga kvar i botten. Sen pytsade hon dit en bottenfärg (tror hon kallade det för ”ett baselift”), och det blev superfint! Är så sjukt nöjd, och så SJUKT lättad att jag hittat en ny, grym frisör som jag litar på. Inte det lättaste. 😅

Bonustips! HUR fina är inte dessa örhängen? 😍✨ Fick dem i present av en driftig poddislyssnare som startat ett eget smyckesmärke – Tilda Lou! Massa massa fint, örhängena hittas här! Heja heja driftiga brudar!💪🏻⚡️

Så nöjd! 😍 I dag har jag och Jossan vår sista plåtningsdag för VÅR BOK (vad KUUUL att ni är lika peppade som vi, TACK för alla fina grattis! 😚🎉🙌🏻), så vi kommer ägna hela lördagen åt att röja runt och vara kreativa, sjukt kul! Häng gärna med på Insta Stories om ni vill vara med lite Behind The Scenes på bokplåtandet! 😚

 1. Lena skriver:

  Hej Vanja!

  Så fin du blev i håret!! Var kommer byxorna/tightsen från?

  Kram

  1. De rosa brallerna är från Gina tricot, SÅ sköna! Har dem JÄMT hemma. Lite för kalla för att ha ute nu tyvärr.

 2. Mandy skriver:

  superfint! önskar jag kunde ha sådär kort hår/den längden utan att se ut som en mupp, haha. mitt face e runt och jag har supertjockt hår så det ser inte så fint ut på mig som på dig!

  1. Tack finis! Olika frippor passar olika ansikten, så är det. Jag önskar SÅ att jag kunde ha lugg, men det blir liksom ALDRIG bra på mig. Får acceptera det ha ha och vara glad över att man passar i nåt annat i stället. Kram! 😀

 3. Frida skriver:

  Hej Vanja,

  Vill bara börja med att skriva att du verkar vara grym och tack för en härlig blogg! ❤️

  Via din blogg så hittade jag ert hus i Portugal som vi ska hyra en vecka i sommar, ser så fint ut – tror det kommer bli heeelt magiskt! 😍

  Jag vet att du skrivit tips i olika omgångar här i bloggen men tänkte ändå be dig om några fler om du har möjlighet att dela med dig?

  Vi är 4 familjer som åker med barn i olika åldrar, minsta på 6 mån och äldsta 4 år. Så har du tips på barnvänliga restauranger, passade utflykter osv i närheten av huset så får du mer än gärna dela med dig av det.

  Vi tänkte även bo två nätter på hotell i Lissabon innan vi får tillgång till huset – har du något förslag på passade hotell där? Ingen av oss har varit i Lissabon så vill ju gärna hinna uppleva staden liten samtidigt som vi även vill kunna hänga lite på hotellet och njuta – så bra location är viktigt men även möjlighet att hänga utomhus vid hotellet (vid någon härlig pool?).

  Tack på förhand!

  1. Men ÅÅÅÅHHH vad kul att ni ska bo i Villa M, ni kommer ha det FAB! 😀 Antar att ni haft kontakt med Barnro eller Olivia ang hyra huset? Hälsa från mig! 🙂 Jag ska skriva en Portugallienguide, men spana gärna in kategorin Portugallien i bloggen för finfina tips tills dess. Hotell i Lissabon har jag tyvärr lite dålig koll på, vi brukar aldrig bo över där. Men jag lovar att kirra en guide inom kort så att ni får en massa bra tips! <3 KUUUL!

   1. Frida skriver:

    Jag tror också det kommer bli magiskt! 😄 Vi har haft kontakt med Barbro och allt har hittills fungerat fint. 👍🏼

    Vore grymt om du skriver ihop en guide – men ska absolut spana in det du skrivit under den kategorin så länge.

    Hoppas att du får en fortsatt fin vecka! ❤️

 4. Sofia skriver:

  Hej, jag undrar vart tröjan är ifrån? 😍

 5. Carro skriver:

  WOW! Så jäklans fräsigt det blev😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..