Att glida runt i pyjamas…

Inlägget innehåller annonslänkar

 

För en gångs skull lyckas jag få upp dagens outfit samma dag som jag burit den, KORS I TAKET! 😂 För såhär såg jag ut i dag. 💁🏼‍♀️Ni vet ju att jag och kroppen inte riktigt kommer överens för tillfället (allt gör ONT), och då gäller det att ha mjukamjukamjuuuuka saker på sig. Det här är min favoritmjukisoutfit just nu:

Jumpsuit / Gina Tricot
Kofta / Monki
Kängor / Esprit (liknande här)
Kappa / Non Sense

Väska / Ellos
Axelrem i rött snakemönster / Gabrielle by P

Att glida runt i den här outfitten är som att spendera hela dagen i pyjamas. PERFEKTA KLÄDER, med andra ord! 😍

Nu ska jag strax glida hem till familjen, och snickesnacka lite med Niklas om det här med att börja göra inköp till bebelinon. Fick en fråga nyss i kommentarsfältet som löd ungefär: ”Vore kul med ett inlägg om vad ni köpt till Basilika; vagn, skötbord, kläder etc?”. Och eeehhhh… Mitt svar blir att det tyvärr inte går att göra något inlägg om det, eftersom vi INTE FIXAT NÅGONTIIIIIING ÄN…!🙊 Inte vagn, inte skötstation, inte babyskydd – inte ens ett litet klädesplagg har vi köpt. Än. Men snart så. 😬 Och när vi fixat lite prylar kommer det givetvis inlägg om det här i el bloggo. Ha nu en riktig toppenmåndagkväll!

 1. Louise skriver:

  Hur har ni tänkt på säng till bebis och Iggy? Ni sålde ju av Iggys gamla spjälsäng och köpte en ny? Är tanken att bebis får ta den nya och Iggy får en barnsäng? Eller hur går era tankar? Intressant och få ta del av hur ni tänker på om bebis ska få ärva en del av Iggy eller liknande😊 kram

 2. Fia skriver:

  Haha vad kul! Köpte den för ett tag sen å tänkte just att ”detta är ett riktigt Vanja-plagg” och slog till för att bli lika fräsig som du! 🙂

 3. Så fin!! Tack för inspirationen ✨

 4. Emmie skriver:

  Du ser så oerhört fräsig ut där!!! Åh finfina Vanja! Vet att du strålar även fast kroppen kanske inte känns precis sådär superhärlig för tillfället.

  1. Å, men TACK! Extra extra fint att höra nu när jag mest känner mig som ett vandrande blåmärke. Så TACK. <3<3<3

 5. Lisa skriver:

  Den jumpsuiten har jag också😍 så rackarns skön! Är dock inte preggofierad men köpte faktiskt den för att EN dag kanske få vara gravid igen haha. Vill ha den och en jeansjacka och matcha fräsigt med en stor kula på magen😅😜

  1. JAA, bästaste plagget ever! Med jeansjacka vore den ju guld, liiiite för svalt för nu bara. Och du! Vilken otroligt fin blogg du har! BRA JOBBAT alltså! <3

   1. Lisa skriver:

    Ja i mitt huvud händer denna jeansjacka på sommaren då va😍 men wow tack!!! Hoppas det var okej att citera ditt inlägg från Internationella kvinnodagen ❤️ Tycker du formulerade dig så bra. Är inte så insatt men vill ändå sprida på ett bra sätt! Kram på dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..