ANNONS

Att glida runt i pyjamas…

/

Inlägget innehåller annonslänkar

För en gångs skull lyckas jag få upp dagens outfit samma dag som jag burit den, KORS I TAKET! 😂 För såhär såg jag ut i dag. 💁🏼‍♀️Ni vet ju att jag och kroppen inte riktigt kommer överens för tillfället (allt gör ONT), och då gäller det att ha mjukamjukamjuuuuka saker på sig. Det här är min favoritmjukisoutfit just nu:

Jumpsuit / Gina Tricot
Kofta / Monki
Kängor / Esprit (liknande här)
Kappa / Non Sense

Väska / Ellos
Axelrem i rött snakemönster / Gabrielle by P

Att glida runt i den här outfitten är som att spendera hela dagen i pyjamas. PERFEKTA KLÄDER, med andra ord! 😍

Nu ska jag strax glida hem till familjen, och snickesnacka lite med Niklas om det här med att börja göra inköp till bebelinon. Fick en fråga nyss i kommentarsfältet som löd ungefär: ”Vore kul med ett inlägg om vad ni köpt till Basilika; vagn, skötbord, kläder etc?”. Och eeehhhh… Mitt svar blir att det tyvärr inte går att göra något inlägg om det, eftersom vi INTE FIXAT NÅGONTIIIIIING ÄN…!🙊 Inte vagn, inte skötstation, inte babyskydd – inte ens ett litet klädesplagg har vi köpt. Än. Men snart så. 😬 Och när vi fixat lite prylar kommer det givetvis inlägg om det här i el bloggo. Ha nu en riktig toppenmåndagkväll!

9
38

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00