Nakenfispreggot!

 

Titta va ja hitta´! Min dator höll på att trilla av pinn i söndags pga aaaaaaalldeles för lite hårddiskutrymme, så jag gjorde en rejäl vårstädning bland alla digitala pryttlar. Och då sprang jag på denna bild! NÄSTAN NAKENFIIIIS JU! 🙊😂

Bilden är tagen i december 2013 och jag var då i exakt samma vecka som jag är i nu; gravidvecka 34. Jag var med i YouTube-serien ”Gravid Vecka För Vecka”, och vi spelade in specialavsnitt för jul och nyår då vi tre som var med i serien skulle ta såna där klassiska nakenfispreggobilder, ni vet. Ovan får jag magen sminkad (yes, inget lämnades åt slumpen) precis innan mina bilder skulle tas. (Bilder som för övrigt blev asfula, lite småporriga och hade mer Slitz-känsla över sig än lyckligt preggofierad kvinna. 😬 De är inget jag tittar så ofta på, kan vi väl säga.)

Well well, det var dock en extremt rolig erfarenhet. Och jag som är en rätt så påklädd mänska annars fick känna på hur det var att sitta SPRITT SPRÅNGANDE på en pall mitt i ett rum, med fotograf, filmteam, sminkös, producent, stylist och scripta som publik. Det var, ehhhh….intressant. Väldigt kul på något sätt faktiskt. Inget jag skulle vilja göra varje vecka, men ett roligt bucket list-moment.😂 Här kan ni se programmen vi spelade in från nakenplåtningarna om ni blir nyfikna!

Nu ska jag sätta mig och fila på Sri Lanka-guiden som jag utlovat, kommer snart i en blogg nära dig alltså!

LOADING..