Ibland glimrar det till bland buden

Happy clappy lördag på er fräsiga blogoliner! ✨ Jag tänkte inleda helgen med ett rackarns bra frukosttips som är både gött och hälsosamt.

Som bloggare får jag en hel del bud. Nästan varje dag dimper det ner något från varumärken som skickar saker på vinst och förlust, och hoppas på att få synas i el bloggo.

Mycket är tyvärr sånt jag aldrig hade köpt själv, och det får raskt vandra vidare till tacksamma kompisar. Men då och då slinker det in guldkorn. Såna som blir genuina favoriter, och som jag upptäcker tack vare just dessa bud. Nu ska berätta om just ett sånt där guldkorn. Nämligen…

…de här rackarna! 😍 Grötblandningar där man bara behöver tillsätta vätska och sen koka klart. 🙌🏻 KRAV-märkt och ekologiskt odlat från fantastiska Saltå Kvarn. Budet innehöll egentligen en tredje förpackning också (dinkelgröt med soltorkade aprikoser och linfrön), men den har jag redan smaskat upp. 😋 Nu är jag inne på plommongröten, och den är precis lika god!

Jag ÄLSKAR att äta gröt på morgnarna, och gör oftast min egen variant med havregryn och en massa frön. Men det tar tid. Jag tänker alltid att jag ska göra en större batch med färdigblandade gryn och fröer, men jag gör det liksom aldrig. Färdiga blandningar som de här är därför perfekta att ha hemma, så sjukt bekvämt – och dessa är SÅ goda! (Kan iofs inte tala för den blå förpackningen eftersom jag inte hunnit till den än, men om den är i närheten av lika bra som de andra två är den grym den med.)

Jag kokar gröten på havredryck eller mjölk i stället för vatten för att få den extra krämig, pimpar med salt och maaaaaassa kanel, och sen äter jag den med mjölk, blåbär och honung. SÅ gott!🙌🏻

Det var dagens frukosttips, hoppas ni fick lite inspo!✨