ANNONS

Två saker som gör mig lite extra måndagsglad

/

 Nummer ett: Dessa VANSINNESFINA örhängesraringar från Sophie by Sophie! Vardagsglädje i kubik. ✨

Rött och rosa alltså, finaste kombon EVER. ❤️💞 Så märkligt att just precis det var typ FÖRBJUUUUDET i modekretsar tidigare?

Nummer två: När man tar sina gamla överblommade tulpaner som sett bättre dagar…

…räddar de vars blad fortfarande sitter fast, klipper ner dem och skapar en helt ny strålande vacker bukett! 💐

Jag hushåller nästintill orimligt bra med mina blommor faktiskt. Skulle aldrig slänga något blomster vars liv inte verkligen var TOK-över. Har ett gäng eucalyptuskvistar going on i Bara Vara-rummet som är över en månad gamla. Är fortfarande fina, byter bara ut blommorna som kvistarna står med. ✨

4
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00