ANNONS

BREAKING NEWS! Sprickfärdig av stolthet!

/

Inlägget innehåller en annonslänk

Keeeeeej, nu tänkte jag dela med mig av några BREAKING NEWS igen, nåt som jag är OERHÖRT stolt över! 🙊 Ni vet ju att jag sen några månader tillbaka bloggar för tidningen Mama, och well – numera är jag även EN DEL AV TIDNINGEN! 🎉😍🙌🏻

I varannat nummer av denna eminenta och inspirerande tidskrift regerar jag nämligen över ETT ALLDELES EGET UPPSLAG! 🙈😍 (Det var tänkt att jag skulle ha ett uppslag i varje nummer, men jag insåg att det blev för mycket. Jag har ju så satans mycket att göra hela tiden, så vi körde på varannat istället. Duktigt va? 😇)

Jag fick fria händer att hitta på ett eget koncept, och då valde jag SÅKLART att lyfta driftiga mamas som inspirerar mig. Man kan ju aaaaaldrig få nog av GRL PWR – eller MAMA PWR! 💪🏻✨

Konceptet döpte vi till ”Vanja Möter”, och det är precis vad det är – ett MÖTE. Inte en regelrätt intervju, utan ett möte där vi utbyter tankar kring olika teman som jag och den jag träffar brinner för.

Första ”Vanja Möter” finns ute nu (haffa senaste numret av tidningen Mama och spana in det vettja!💘😚), och eftersom det kom ut bara veckor innan min förlossning ville jag gärna belysa min hjärtefråga – att få föda med planerat kejsarsnitt.

På det här ämnet var det extra spännande att få prata med någon vars snittresa såg annorlunda ut än min egen, så jag träffade bloggaren, fotografen och stylisten Anna Kubel. (Spana in hennes blogg här, varning dock för extreeeemt snajdiga bilder och villhöver-inredning!🌟)

Anna födde vaginalt första gången, en upplevelse hon aldrig ville utsätta sig för igen och därför blev det planerat kejsarsnitt när barn nummer två skulle komma. Samtalet blev jättebra, intressant och tankeväckande. Vi pratade mycket om (den bristfälliga) förlossningsvården och sättet vi kvinnor behandlas. Jag är verkligen nöjd med denna första Vanja Möter, och jag hoppas innerligt att konceptet tas emot väl av Mamas läsare. 🙏🏻

Nästa Vanja Möter ska jag lämna till Mama i morgon, och det blir ett helt annat typ av möte. Väldigt peppigt, inspirerande och modigt skulle jag vilja säga. Tror ni kommer älska det! 💖 (Fick en massa frågor om min klänning på Inspirationstagram. Den kommer från River Island och hittas här. Perfa för både preggos och ickepreggos, tips tips!)

Jag är så oerhört stolt och glad över att jag får det här forumet att lyfta andra brudar i. TACK tidningen Mama för att ni tar så oerhört väl hand om mig och låter mig få vara kreativ och försöka göra skillnad, love you! 😚

Hoppas ni blogoliner också blir taggade på detta, ge GÄRNA förslag på teman och brudar som ni skulle önska att jag lyfte på de här sidorna. Så sprider vi ännu mer inspiration, mod och pepp till andra kvinnor att våga gå sin egen väg!💪🏻✨🎉💖

9
82

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00